IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
    някакви приказки за отрицателни лихви!нещо неправилно ли съм прочел?драги се е изходил май.
    По депозитите...
    Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• някакви приказки за отрицателни лихви!нещо неправилно ли съм прочел?драги се е изходил май.
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• TATO,

...дека си бря....излазяй от хралупата....

Коментар

• слезе ама без мен ...доволен от 30 пипса които взех първоначално отидох да си направя кафе връщам се и ...о чудо баш спада от 1,3160 до 1,3080 съм го изпъuснал ....пък го улучих баш от върха ....няма лошо има и други дни успех на всички
            Pip master

Коментар

• опънаха мрежите.цацата е в шах
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• СЛЕЗЕ
                "Начинът да гледаш право в Слънцето,без да ослепееш е ти самият да светиш..."

Коментар

• ще почва да слиза май а?
                  Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                    Да бе ................ ........... Мислех , че е 1.37- 38 , ама 1 . 55 ..........
                    Майтап бре - 1.3333 е

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                      1.5555
                      Да бе ................ ........... Мислех , че е 1.37- 38 , ама 1 . 55 ..........

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                        2-3 пъти вече го споменаваш..............Кое е това ниво .....
                        1.5555

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                          днес, дали ще кажем здравей на легендарното
                          2-3 пъти вече го споменаваш..............Кое е това ниво .....

Коментар

• днес, дали ще кажем здравей на легендарното

Коментар

• да внесат малко раздвижване ....волатилност т.н така като крета 5-6 пипса за 10 мин да не е добре
                              Pip master

Коментар

• нали не ви трябваха новини защо мълчите и ги чакате
                                Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

Working...
                                X