IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
    всеки,който се има за търговец,да се ВМЪКНЕ в темата на 30+-годишните и да разясни на МЕЧКАТА,ситуацията
    ЖИУОТНОТО-УРОД нарича пишещите тук,ШМАТКИ
    Тъй като се гледам, съм си баш бая "шматка", тъй че нищо нередно не намирам

Аз пък наричам тук пишещите "хаймани"

Японците излязоха в почивка до понеделник. Имам едни яни, някой да му се купуват
    Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• всеки,който се има за търговец,да се ВМЪКНЕ в темата на 30+-годишните и да разясни на МЕЧКАТА,ситуацията
      ЖИУОТНОТО-УРОД нарича пишещите тук,ШМАТКИ
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
        Зависи......за едни , ''добрите новини'' са '' лоши новини'' . Според това , кой на къде иска да тръгне еврака ..........
        Само където еврака не изпълнява желания То има две посоки където да ходи...

Що ми се струва, че в 15:30 ще е по-интересно...

Успешен ден и пълни кесии!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Stoyan Разгледай мнение
          Да видим дали ще имаме добри новини в 2:45 от ЕСВ от Братислава
          Зависи......за едни , ''добрите новини'' са '' лоши новини'' . Според това , кой на къде иска да тръгне еврака ..........

Коментар

• Да видим дали ще имаме добри новини в 2:45 от ЕСВ от Братислава

Коментар

• Добро утро,добри хорица
              как сте,КОНТРЕЛИ
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• добро утро!

Успехи!
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от takiteasy Разгледай мнение
                  Тука още сме дълги ми се струва.....утрешните новини са по завоалирани....
                  Според мен пазараът не е исконсумирал очакванията (0.50%), ако се окажат вярни...
                  Много добре даже си го изконсумираха Повече слухове, отколкото очаквания...

Коментар

• Тука още сме дълги ми се струва.....утрешните новини са по завоалирани....
                    Според мен пазараът не е исконсумирал очакванията (0.50%), ако се окажат вярни...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Ами щото за некви 3-4 лота говореше за това
                      Четеш през пръсти , нали долу още когато цената беше пуснах хеджа,
                      при бенча ти освобождава маржин при тва положение , не се притеснявай за мен
                      и от по трудни ситуации съм излизал сравнително сух , а тва 1.2950 като видях , че
                      няма да падне , беше най-логичното нещо да избие нагоре по моята си система
                      Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                        Няма защо , виждаш че пускам много поръчки ,
                        следователно са с малък обем и няма как да ме фалират , в най-лошия случай
                        съм касирал ръчна загуба в размер на 20-30% от акаунта ми , стой и гледай
                        Ами щото за некви 3-4 лота говореше за това

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          С колко лота си го укъсил бре? Почвам да се притеснявам за теб
                          Няма защо , виждаш че пускам много поръчки ,
                          следователно са с малък обем и няма как да ме фалират , в най-лошия случай
                          съм касирал ръчна загуба в размер на 20-30% от акаунта ми , стой и гледай

Коментар

Не мисля , според мен си го изконсумираха
                            вече покачването и следва нагоре-надолу , докато решат да го пуснат надолу ,
                            а както казах вече , ако това не се случи до 2 седмици - close all и почвам да
                            градя средносрочни дълги , като всяка корекция ще се купува Та така... да видим .
                            С колко лота си го укъсил бре? Почвам да се притеснявам за теб

Коментар

градя средносрочни дълги , като всяка корекция ще се купува Та така... да видим .
                              1,3333 е минимума които прогнозирам...
                              Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
                                Не виждаш ли как са го подкарали. Утре при новините ще го излупат с 200 пипа нагоре..

Коментар

Working...
                                X