IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
    в таз пързалка требеше и аз да участвам - ама като ми взе стопу на 3203 - само го изгледах
    ...не губи кураж за следващият тираж...

Коментар

• Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнение
      мах байка му и пазара, само аз ли съм вътре евро/уса?
      за една година сам +130% на демото.
      От две седмици се престраших, и какво ? ни тренд ни нищо... само вътрешно.

п.п. не виждам да коментирате индикатори, стретегий или нещо по -сериозно..... незнам тоз' Price action някой знае ли го ? дайте жокер, или 50/50 ?
      За прайс акшън ти трябва повече опит на риал мъни...това демо е само да научиш функциите...може и с малко но трябва да са истинси парите вътре...тогава си усещаш емоциите и можеш да напредваш ако почнеш да ги владееш поне от време на време...

Коментар

• Тато ако искаш ще те науча трябват ти два дена ...ти имаш вече графично време.Ако се решиш кажи....сериозен съм.
        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

п.п. не виждам да коментирате индикатори, стретегий или нещо по -сериозно..... незнам тоз' Price action някой знае ли го ? дайте жокер, или 50/50 ?
          Знайм го,всичко знайм. Знаем и че , за да почнеш да печелиш на форекс ти трябват около 10 000 часа трейдване. Ти си сметни колко години демо са това Аз имам около 14 000 часа нон стоп пред графиките и за 4 месеца съм увеличил акаунта си /който не е огромен/ с около 30% .
          Тук има хора ,които за ден правят по 10-20 % ,ма те са друга бира
          Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
          私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Така....май имаше поле за изява за всички и преди и след новините :-) .
            А сега утре ли ще атакуваме 1,30 , 1,296 ?

Коментар

turtle trading system
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• мах байка му и пазара, само аз ли съм вътре евро/уса?

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                  в таз пързалка требеше и аз да участвам - ама като ми взе стопу на 3203 - само го изгледах
                  те за тва се денси кат Маранди,щото стоповете са за това-за да ги обират-не вдянахте еййййййй
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
                    TATO,

...дека си бря....излазяй от хралупата....
                    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                      Боядисахте ли Яйцата?
                      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Боядисахте ли Яйцата?
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                          28.90
                          Къде се загуби , да не се обиди нещо на някой
                          Last edited by ВУЙЧО; 02.05.2013, 19:32.
                          Мнението ми води до фалит !

Коментар

• 28.90

Коментар

• Добра вечер , надявам се всички да сте доволни от днешния ден , като мен ,
                              но когато си в играта от години знаеш , че това е невъзможно за жалост
                              Сега е въпрос на време да видим докъде ще ни заведат дирижьорите
                              Мнението ми води до фалит !

Коментар

• 23....39

Коментар

Working...
                                X