IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
    turtle trading system
    това съм го срещал някъде, някога , но не му отделих много внимание.

утре ще го прегледме...

Мерси на всички ви и късмет

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
      Аз ги вземах през два - през два
      ПП. Фундаментални размисли :
      Ако Драги не се беше изказал за разхлабване на монетарната политика ,
      очаквах до края на годината пак да тестваме 1.60 , а защо не и да го минем .
      Днешният му ход може би ще вкара малко баланс във "валутните войни" и като
      го наближим това ниво ще видим успял ли е
      1,6051 трябва да видим до 3 години. Ако не за друго, то поне заради това, че имам бас с прасето

Коментар

• Първоначално изпратено от takiteasy Разгледай мнение
        За прайс акшън ти трябва повече опит на риал мъни...това демо е само да научиш функциите...може и с малко но трябва да са истинси парите вътре...тогава си усещаш емоциите и можеш да напредваш ако почнеш да ги владееш поне от време на време...
        виждам ги емоциите, ама черният дроб не може да носи на толкова емоции

наздраве.

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
          Аууу ми ти дип малко си прекарал пред демото 1 година ... демото е само за запознанство с платформата сега знаеш ли колко време ще ти е необходимо да "" гасиш ""нереалистичните очаквания които си придобил и натрупал от демо играта ..ползвай най малкият лот които ти предлага брокера и ползвай стопове ...разбира се въпросът със стоповете е малко спорен ама кат се опариш с някой друг акаунт сам ще видиш ,избери си някоя проста стратегия било с плъзгащи средни или нещо друго и така .. опитай се да не фалираш и да се задържиш на повърхноста и тъй с времето и екранното време пред графиките опитът ще дойде и ще изградиш своя си система която ще пасва най добре на твоят психологиески профил а дали ще си скалпер ,позиционен търговец или инвеститор сам ще разбереш ..бая работи трябва да придобиеш ...дисциплина,търпение и изчакване на точният момент и търпение да не влизаш на маркета за щяло и нещяло тук добрият вход е всичко ......Е ако свикнеш на по големи графици и държиш по зиции със седмици или пък добавяш добър вход ти не трябва ще вадиш на кяр всяка позиция хи хи ...и що се отнася книги за ПА в нета колко щеш ....Айде успех ти желая
          аз това го знам, ама да можеш и да знаеш са две различни неща....

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Аз кога съм търгувал индекси и ти и котара максимум сте вземали матурата за 4 клас
            Аз ги вземах през два - през два
            ПП. Фундаментални размисли :
            Ако Драги не се беше изказал за разхлабване на монетарната политика ,
            очаквах до края на годината пак да тестваме 1.60 , а защо не и да го минем .
            Днешният му ход може би ще вкара малко баланс във "валутните войни" и като
            го наближим това ниво ще видим успял ли е
            Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Уффф, сега разбрах какво ми затри позицията - ЕЦБто свалило лихвите.
              Аз си знам че не трябва да се занимавам с 1 и 4 часа.

Май май, това му беше на еврото, от тук .... само надолу

Коментар

Абе уйча, аз кога съм търгувал индекси и ти и котара максимум сте вземали матурата за 4 клас
                Kaжи им го дъртьо .
                Двамата ако си съберат годините и едва ще успеят да се доближат до твоите
                Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                  Внимавай с шорта на индексите ,
                  стой си на форексу по добре , е виж , котара ще ни учи , сериозен е
                  Абе уйча, аз кога съм търгувал индекси и ти и котара максимум сте вземали матурата за 4 клас

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
                    ТАТО ми ти нали уж гледаш месечните свещи а пък откриваш къса позиция срещу изпълващ се месечен бичи кендъл ...как става тая работа .... 1,32 1.28 така ми се вижда тоз месец диапазона но понеже е по месечен кендъл си остава гадание само
                    прав си ама двойния връх на 3200 ме подведе че няма да бъде пробит като много силна съпротива..........
                    пп ама нейсе
                    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Ейййй тези съвсем полудяха с индексите. От как ме няма да им шокам канчетата
                      Внимавай с шорта на индексите ,
                      стой си на форексу по добре , е виж , котара ще ни учи , сериозен е
                      Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Юруш на маслинитееее. Дедо е в туитър
                        http://www.bloomberg.com/news/2013-0...n-twitter.html

Коментар

• Ейййй тези съвсем полудяха с индексите. От как ме няма да им шокам канчетата

Коментар

• ТАТО ми ти нали уж гледаш месечните свещи а пък откриваш къса позиция срещу изпълващ се месечен бичи кендъл ...как става тая работа .... 1,32 1.28 така ми се вижда тоз месец диапазона но понеже е по месечен кендъл си остава гадание само
                            Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнение
                              мах байка му и пазара, само аз ли съм вътре евро/уса?
                              за една година сам +130% на демото.
                              От две седмици се престраших, и какво ? ни тренд ни нищо... само вътрешно.

п.п. не виждам да коментирате индикатори, стретегий или нещо по -сериозно..... незнам тоз' Price action някой знае ли го ? дайте жокер, или 50/50 ?
                              Аууу ми ти дип малко си прекарал пред демото 1 година ... демото е само за запознанство с платформата сега знаеш ли колко време ще ти е необходимо да "" гасиш ""нереалистичните очаквания които си придобил и натрупал от демо играта ..ползвай най малкият лот които ти предлага брокера и ползвай стопове ...разбира се въпросът със стоповете е малко спорен ама кат се опариш с някой друг акаунт сам ще видиш ,избери си някоя проста стратегия било с плъзгащи средни или нещо друго и така .. опитай се да не фалираш и да се задържиш на повърхноста и тъй с времето и екранното време пред графиките опитът ще дойде и ще изградиш своя си система която ще пасва най добре на твоят психологиески профил а дали ще си скалпер ,позиционен търговец или инвеститор сам ще разбереш ..бая работи трябва да придобиеш ...дисциплина,търпение и изчакване на точният момент и търпение да не влизаш на маркета за щяло и нещяло тук добрият вход е всичко ......Е ако свикнеш на по големи графици и държиш по зиции със седмици или пък добавяш добър вход ти не трябва ще вадиш на кяр всяка позиция хи хи ...и що се отнася книги за ПА в нета колко щеш ....Айде успех ти желая
                              Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                Боядисахте ли Яйцата?
                                Аз мойте само ги избръснах

Коментар

Working...
                                X