Аз съм флат на 4 лота злато засега, в края на деня ще разберем. Първо направи фалшиво поскъпване с 60 пипса за по-малко от минута, после направи ривърсал и падна с 200 пипса, поосле направи частична корекция на ривърсъла със 120 пипса. Същалявам, че не сложих автоматичен тейк профит. Подобна работа и при EUR/USD.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнениеЕврото се понижи рязко до под 1.3080 $ на фона на коментарите на управителя на Европейската централна банка, Марио Драги, за негативни лихви по депозитите. Тази трнденция се предполага да се запази и през следващата седмица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕйййй тези съвсем полудяха с индексите. От как ме няма да им шокам канчетата
Или те на мен
Абе ще има спукана работа ама да видим кой-кого.
Австралиеца с американеца-ще го гоня дългосрочно за СеллАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеStiga be...Знаеш ли колко бири са това....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеНе естествено , опитваш да подтикваш към чист
хазарт а аз не съм такъв .
Вариант 1 - До края на годината виждаме 1,6051. Прасето ми дава 500 еврака, аз ти давам 300 и съм 200 напред.
Вариант 2 До края на годината не виждаме 1,6051. Ти ми даваш 300 еврака, а аз имам още 2 години до падежа на баса с Прасето Който е риск 200 за профит 500
Като през тва време твоите 300 ги правя 600
Коментар
-
Saxo Bank: конфискация депозитов в ЕС продолжится
http://www.vestifinance.ru/articles/27086Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеОк 300 евро, че до края на годината няма да видим 1.6051? Навит ли си?
хазарт а аз не съм такъв Още едно-две пипания на лихвата от ЕЦБ и наистина
няма да го видим , и ако останем 50 пипса под него кво , печелиш баса
Ходи играй бинарни опции тогава , а иначе сериозно ако искаш за по малка
сума съм съгласен , пиши на ЛС .Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеОк 300 евро, че до края на годината няма да видим 1.6051? Навит ли си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение3 години е много време , нямам идея как си го изчислил , но аз съм сигурен че
още тази година ще го видим , може би края на лятото/есента . Можем и с теб
да врътнем едно басче форумно ако искаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение1,6051 трябва да видим до 3 години
още тази година ще го видим , може би края на лятото/есента . Можем и с теб
да врътнем едно басче форумно ако искашМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнениеУффф, сега разбрах какво ми затри позицията - ЕЦБто свалило лихвите.Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
Коментар