IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз съм флат на 4 лота злато засега, в края на деня ще разберем. Първо направи фалшиво поскъпване с 60 пипса за по-малко от минута, после направи ривърсал и падна с 200 пипса, поосле направи частична корекция на ривърсъла със 120 пипса. Същалявам, че не сложих автоматичен тейк профит. Подобна работа и при EUR/USD.

Коментар

• Виждам 5 вълни от 1.3240. Завърши А корекция, която прилича на импулс. В момента върви корекция B. Като завърши C, ще видим какво ще се случи. - Ще продължим с поскъпването на еврото или ще се устремим на ЮГ?!

Коментар

• Е честито на тези които отиграха правилно НФПР
        Ай сиктир, аман от "специалисти"

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
          Еврото се понижи рязко до под 1.3080 $ на фона на коментарите на управителя на Европейската централна банка, Марио Драги, за негативни лихви по депозитите. Тази трнденция се предполага да се запази и през следващата седмица.
          Верно ли?

Коментар

• Еврото се понижи рязко до под 1.3080 $ на фона на коментарите на управителя на Европейската централна банка, Марио Драги, за негативни лихви по депозитите. Тази трнденция се предполага да се запази и през следващата седмица.

Коментар

• добро утро!

Всичкото трейдър на почивка , харчат профита

Тука тишина
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Ейййй тези съвсем полудяха с индексите. От как ме няма да им шокам канчетата
                Нема страшно Мамуне-аз съм се укъсил повече от прилично,само да не решат да правят нови върхове,ще им спукам гйона

Или те на мен

Абе ще има спукана работа ама да видим кой-кого.

Австралиеца с американеца-ще го гоня дългосрочно за Селл
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Stiga be...Знаеш ли колко бири са това....
                  Тук сме на форексо бре Да не сме на БФБ за бири и кИбапчета да се борим

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                    Не естествено , опитваш да подтикваш към чист
                    хазарт а аз не съм такъв .
                    Чист хазарт за теб. За мен хедж
                    Вариант 1 - До края на годината виждаме 1,6051. Прасето ми дава 500 еврака, аз ти давам 300 и съм 200 напред.
                    Вариант 2 До края на годината не виждаме 1,6051. Ти ми даваш 300 еврака, а аз имам още 2 години до падежа на баса с Прасето Който е риск 200 за профит 500

Като през тва време твоите 300 ги правя 600

Коментар

• Saxo Bank: конфискация депозитов в ЕС продолжится
                      http://www.vestifinance.ru/articles/27086
                      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Ок 300 евро, че до края на годината няма да видим 1.6051? Навит ли си?
                        Не естествено , опитваш да подтикваш към чист
                        хазарт а аз не съм такъв Още едно-две пипания на лихвата от ЕЦБ и наистина
                        няма да го видим , и ако останем 50 пипса под него кво , печелиш баса
                        Ходи играй бинарни опции тогава , а иначе сериозно ако искаш за по малка
                        сума съм съгласен , пиши на ЛС .
                        Мнението ми води до фалит !

Коментар

Stiga be...Знаеш ли колко бири са това....

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                            3 години е много време , нямам идея как си го изчислил , но аз съм сигурен че
                            още тази година ще го видим , може би края на лятото/есента . Можем и с теб
                            да врътнем едно басче форумно ако искаш

Коментар

1,6051 трябва да видим до 3 години
                              3 години е много време , нямам идея как си го изчислил , но аз съм сигурен че
                              още тази година ще го видим , може би края на лятото/есента . Можем и с теб
                              да врътнем едно басче форумно ако искаш
                              Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнение
                                Уффф, сега разбрах какво ми затри позицията - ЕЦБто свалило лихвите.
                                Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                                私は最高のトレーダーだ

Коментар

Working...
                                X