Първоначално изпратено от REDA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеГоспод ме наказа, че те избъзиках
Изтървах си ябълката на цимента
и не е БАНАНЕ !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеРазходи бре Мамуне-и то непредвидени-седмица преди да тръгна за Щатско
Изтървах си ябълката на цимента
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПроблем ли имаш или разход?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА стига бре, той и Уйче не мое толкус проценти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЩо бре, не ти ли стигат 1000 процента за месецБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе мой да го режеш баш сега даксито !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПроблем ли имаш или разход?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобро утро!
Успехи!
П.С. Мамуне-сопри го тоя Дакс-писна ми да добавям
Коментар
-
Първоначално изпратено от SID Разгледай мнениеKkkВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
ясно де, 0.77873 е към момента
но защо си го разкрачил токоз , бря
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеХехех, имаше един виц за професор по медицина, дет бърка в гъзо и си облизва пръста
Таймингът е за днес пичове
Коментар
Коментар