дълго eur/usd
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМоя брокер обаче ми затворил позицията. Взел си комисионните и отворил нова за след увеличението за същия брой кинти като старата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеЕ как така?! Демек си с по 3 кинта навътре на хАция ли? Моите май ги изтресох по 3,22. Кой е тоз брокер? Кажи да знаем да си нямаме вземане даване.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМоя брокер обаче ми затворил позицията. Взел си комисионните и отворил нова за след увеличението за същия брой кинти като старата.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеЙок! Не по осъм, по 11 и нещо, щот има по 3 кинта и нещо на право за участие в увеличението. Не знам по колко точно ги харчат днес, аз моите ги изсипах на големия подскок в четвъртък.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеЙок! Не по осъм, по 11 и нещо, щот има по 3 кинта и нещо на право за участие в увеличението. Не знам по колко точно ги харчат днес, аз моите ги изсипах на големия подскок в четвъртък.
Ся сериозно. Мечо, вземи провери кво се случва с правата ти? Аз не знам за какво иде реч, но ти си питай тук!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИ това е вярно, по 8 (осъм)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЗа тилифоня говоря бре Не ме бъзикайНе спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЗа тилифоня говоря бре Не ме бъзикай
а не ползваш БАНАНE ???Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеХихих, нъл имаше акции по евро, дет ся са по 10 евроБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеAko имаш ЧЕКИЙКА си я поизрежи бря МАМУН!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМани, бесен съм Не знам как го направих, но цопна точно като филия с масло, с маслото надоле.Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеГоспод ме наказа, че те избъзиках
Изтървах си ябълката на цимента
Никой не ми е виновен,но ще го играя това хоро,хванал съм сеАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар