IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SID Разгледай мнение
    Ха добър ден, голямо клатене ще е днес , до обед надоле след обед може и нагоре и надоле , все пак аз да си кажа : кризаааааа
    Клатенето ще е утре:

Цял ден - EUR - Еврозона Среща на лидерите от ЕС - 22.05.2013

02:50 - JPY - Япония - Търговски баланс

05:30 (предварителен час - не е уточнен още) - JPY - Япония - Решение на Bank of Japan относно лихвените нива

09:30 (предварителен час - не е уточнен още) - JPY - Япония - Изявление на управителя на Bank of Japan - Курода

11:30 - GBP - Великобритания - Протокол от срещата на Bank of England

17:00 - USD - САЩ - Изявление на председателя на FED - Бен Бернанке

21:00 - USD - САЩ - Протокол от срещата на FOMC

Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
      Благодаря Зарко.Планина и форекс - неочаквано добра комбинация.

1. Има хора /и жени/, които могат да усетят иронията навреме.

2. Има хора /включително и жени/, които усещат иронията навреме.

Лично ти, кое твърдение предпочиташ - 1 или 2?

Това твое твърдение - за комбинацията между форекса и планината - изпитала ли си го, за да ни го препоръчваш?

По-малко ли са опасностите във форекса /които твърдиш, че са били мои думи - от снощи/ пред хората - да "оставят парите си на улицата" и това твое твърдение в момента "да си оставиш парите от форекс в планината"?

Интересна теза...

Все пак - не усещаш ли, че мненията ти в тая тема трябва да са професионални, което изисква по-сериозна твоя подготовка, а не да си чешеш само езика /и други неща.../?

Все пак, ако решиш да се учиш в тая посока - модераторите БИ ТРЯБВАЛО да те научат как се прави това......, освен, ако твоите ангажименти в сайта - не съвпадат с тия на администраторите, или пък - ако не защитаваш интересите на действащ админ - твой приятел/приятелка.... В последния случай - не мога да те уча как да се насиш по вълните на форекса и по форумните вълни... /ударението е на буквата "Ъ" - вЪлни/....

Бъди здрава!
      If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Ха добър ден, голямо клатене ще е днес , до обед надоле след обед може и нагоре и надоле , все пак аз да си кажа : кризаааааа
        Звездите ми го говорят ???

Коментар

• Внимавайте с Яните. Готвят се коварни движения.

По план Курода излива в началото на всеки месец огромни количества йени.
          Финансовият им министър Амари говори обаче, че за сега обезценяването на йената е достатъчно.

За средата на юни - около 15-ти се очаква пак да има значителна обезценка на йената, но до тогава - много внимателно с позициите, да не изиграе на някой лоша шега...

Коментар

• Първоначално изпратено от SID Разгледай мнение
            Добър вечер , днес бях много зает сутринта успях само ККК да кажа но сега ще изрева КРИЗАААААААААААААААААААААААААА
            Ша ти изшлющя един зад врата - кво си се развикал - събуди ме

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
              Глей ся и дискусия по вечерно време...

Не зная, дали - ако твоя пост е след моя - на "зарата", дали въпросът ти е към мен? /ако споменаваш някакъв "Зарко"/...

Все пак - по същество: за да си по-спокойна тая вечер, "зарата" е на демо.
              Благодаря Зарко.Планина и форекс - неочаквано добра комбинация.

Коментар

• Добро утро

Успехи да жънете днес
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Добър вечер , днес бях много зает сутринта успях само ККК да кажа но сега ще изрева КРИЗАААААААААААААААААААААААААА
                  Звездите ми го говорят ???

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
                    Зарко , ти на демо ли си , защото си спомням , че каза на един питащ преди време , че ако иска да се занимава с форекс , по добре да си остави парите на улицата т.е обречена работа или бъркам , че си Зарко?
                    Глей ся и дискусия по вечерно време...

Не зная, дали - ако твоя пост е след моя - на "зарата", дали въпросът ти е към мен? /ако споменаваш някакъв "Зарко"/...

Все пак - по същество: за да си по-спокойна тая вечер, "зарата" е на демо. Не зная какво значение точно има за теб. Обясни ми моля те - с малко повече думи, защото - вероятно нещо те дразня с това, че от време на време пускам прогнози в точната тема...

А, може би искаш да ти изпратя договора си за търговия?... Свидетелство за раждане ще ми искаш ли, за да реагирам навреме?

Коментар

• Зарко , ти на демо ли си , защото си спомням , че каза на един питащ преди време , че ако иска да се занимава с форекс , по добре да си остави парите на улицата т.е обречена работа или бъркам , че си Зарко?

Коментар

• Вчера ме хвана един страх да не тръгне надолу и - страх лозе пази - затворих 1/3 от позицията, когато ми светна зелено /логическата/..., реших, ако ще ходи надолу - да осредня по-отдолу, някак...

...да де, ама днес - като гледам къде сте докарали еврото малко не ми стана добре, че затворих вчера, та реших да му пусна едно Фибо и - вярвам, или - не на търгуващите по разпределенията на Фибоначи, ще го чакам на 38.2%, което по фибови сметки идва - къде 1.295. Там ще затворя /ако евентуално стигне до там, разбира се/...

...не че не бих чакал оттам и 1.30 /което пък е 50% Фибо/, но ми е едно чоглаво - по никое време да стягам куфарите за Карибите..., все пак - тук животът е толкова динамичен и пълен с обрати, а на Карибите - какво? Скука и пясък, дето ти се вре навсякъде......

Успехи - и не се вързвайте на писаното горе, защото после ще тръгваме надолу - не към дъното, а по вълните, де - и дано наистина да е към Карибите!

Коментар

• Надай се,ку.е,на пийени жени. Хм,1.40По големина доле-горе точно,но не и по посока.
                          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                            ДоларОт може да се втвърди в средата на седмицата след като се изкаже Брадатият. Късмет!
                            И да се случи , това ще е инцидентно
                            и няма да повлияе на тренда според мен , а по скоро ще е шанс за нови покупки
                            на евро . Живи и здрави и ще видим
                            Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                              Добра вечер , бавно и сигурно нагоре , това сочи моят анализ .
                              Пак според него в момента правим средносрочно дъно кажи речи , така че
                              около тези нива може да се мотаме и цяла седмица , разгледайте назад във времето
                              как са се оформяли средносрочните дъна и за какъв период
                              Уйче, аз от валути не разбирам много, ама доларОт може да се втвърди в средата на седмицата след като се изкаже Брадатият. Късмет!

Коментар

• Добра вечер , бавно и сигурно нагоре , това сочи моят анализ .
                                Пак според него в момента правим средносрочно дъно кажи речи , така че
                                около тези нива може да се мотаме и цяла седмица , разгледайте назад във времето
                                как са се оформяли средносрочните дъна и за какъв период
                                Мнението ми води до фалит !

Коментар

Working...
                                X