Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеРЕДА мрази животните !!!
Мрази и ПОРА
Например що рече КУРода ???Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SID Разгледай мнениеА пак забравих КРИЗАААААААААААААААААААААА
Стар съм веке не ме слуша главатаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеДобър вечер , честито на удължилите от 1.2812
Успех на всички
Ако бях играч, сега щях да изляза нанякъде и да не се зверя в монитора, а като се върна след няколко часа - ясно.....
Обаче - не съм играч от такава величина. Затварям при настоящите нива /обяснение - за да е спокойна Рина - това са реално отворени мои позиции......, което не означава, че на всяка цена държа точно тя да ми повярва...
Защо затварям, преди 38.2% Фибо /на 4-часова, защото и това има значение!/? Ми - затварям, защото след тая консолидация - малко не съм сигурен, дали няма да има корекция на движението... Абе - по вълните, по вълните - и така....
Успехи! Отварям леко надолу, но ще видим, дали Асан ще яде баница - и колко точно може да изяде, ако му дадат тавата... ..., ако качи - ще добавя..., нещо такова.
Успехи!If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеРЕЙДЖ
1,60 - 0,82
80 фигурки рейнджНе спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от SID Разгледай мнениеДобър вечер , днес бях много зает сутринта успях само ККК да кажа но сега ще изрева КРИЗАААААААААААААААААААААААААА
че БАБА МЕЦА много взе да запецва!!
То като няма ЖАБА и тва,,,,,,,Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
Коментар