Така и така работата днес не е на добре да взема и малко злато да продам че съвсем да я оплескам
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеЮро-кабел?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от SID Разгледай мнениеГледам да не прекалявам че кат жабока от много викане на кризаа,
май го хвана кризата
с пълна сила. Току виж хванало и при тебе !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SID Разгледай мнениеМного се изкушавам да си купя малко паунди ама нали е :
КРИЗААААА
Де го ония охранения ЖАБОК
да изквака МОЩНО на
крииииииииииииииизаааааааааааааааааааааааааааа
и да свали курсо със сигурните 200 пипа поне
Тука едно кът СЪСЕЛ църка
ама файда никва.Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SID Разгледай мнениеДнес селл на Юро-кабел кроса всичко друго е затворено от моя страна - не е препоръка може и да се набълбукам може и да не сеФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Добро Утро , мислите ли че бай Бенн днес ще обяви намаляне а още по малко прекратяване на стимулите - аз мисля ще овърта ще усуква и накрая все едно нищо не е казал , големите ще подкарат пазара в най-неочакваната посока и после умните глави ще се надпреварват да обясняват че това е така защото Бен имал впредвид еди си какво ... КРИЗАААААААААААЗвездите ми го говорят ???
Коментар
Коментар