Мама ти и на златце и на всичко. Изкарах доволни но не спира да пада а аз си затворих късите още на 1380. Лапате ли здраво бе хора, по-рано ги даваше по-често тези възможности за лапачка нещо и борсата я тресе кризата свила и се е кисията....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеA бре МАМУН що не удари едно
дълго ДАКС от 7777 ???
Сега къде щеше да си бря МИСКИНИНО !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАма имаме ли право да си връщаме ходоветеЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАма имаме ли право да си връщаме ходоветеАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ как да ти усетим посраните гащи по интернет бре?
Днес пак добавях 4 цифри в акаунта си-вече направо не издържам,ама ........ имала е глава да патиАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеA бре МАМУН що не удари едно
дълго ДАКС от 7777 ???
Сега къде щеше да си бря МИСКИНИНО !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ как да ти усетим посраните гащи по интернет бре?
дълго ДАКС от 7777 ???
Сега къде щеше да си бря МИСКИНИНО !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеконтрелска му работа.що бре
ней ли надолу
Уин УинБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДръжте се чичо Бен ще сери
Напрежението е във въздуха усещате ли го?
Дори може да се помирише
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеконтрелска му работа.що бре
ней ли надолу
я си отвори месечна и седмична-да видиш къде се намира!
Много по-близо е до дъната си-отколкото до върховете.
Пък и аз нали сам си КОНТРОЛААААААА
НЕ Е ПРОБЛЕМ ДА МЕ ПРЕСКОЧИ НЯКОЛКО ФИГУРИ ПАЗАРААко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеотворих дълга позиция при паунд/долар-без стоп -средносрочно-цел 5-6 фигури
ней ли надолуИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
Коментар