и хиената даде ниво селл 102.05 стоп 102.80 тр 100.30
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 1_9_7_8 Разгледай мнениеEUR/JPY от 132.5 до 130.2 за 2 часаПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеDalgite evra da vnimavat na sedmi4na ima H&S
се позиционират умните парици и после изведнъж ще избием нагоре ,
най-елементарно казано , ама да видимМнението ми води до фалит !
Коментар
-
....един път стомна за вода, втори път - стомна...
... длъжен съм да проверя отново поговорката...
Т.е.: ако искам да заложа на това, че няма да се счупи стомната - трябва да бъда на къси от настоящите стойности.
Ама аз искам да проверя поговорката и оттук съм нагоре. Онова Фибо /Карибското/- дето го дъвча от няколко дни - наистина днес сте го докарали до 50%, ама аз вече бях за надолу, т.е. - и вторият път стомната издържа...
Това беше едно на ръка. Другото - дето едно време съм чел в дебелите книги - след 50% използващите това разпределение - се прегрупирали - и /евентуално!/ се опитвал тест на 61.8% фибо...1.3040...
Не може да им се вярва на тия аналЕзатори...
Аз съм длъжен да опитам от настоящите нива 1.2840. Дали ще стигна до 61.8% - не обещавам, защото нещата са динамични. Може и да се сурне надолу. Ако - то: добавка, но няма да прекалявам. Страх - лозе пази, дори третата стомна да стане на парчета...
И, понеже нямам търпение, когато светне зеленото, още преди това спускам завесите: не, че не съм любопитен кВо се е случило...
Успехи! /без препоръки от моя страна - само неангажиращо си драскам тук/Last edited by зарата; 22.05.2013, 22:02.If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
Коментар