If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Един въпрос - Някой от вас търгува ли на платформа метатрадер4 ? Защото от повече от час няма връзка . По-точно има връзка , но котировките не се променят - нямало връзка с дейта центъра. Сайтът на доставчика също го няма . Телефоните дават свободно и никой не вдига . Тъкмо вкарах 5 бона и бях на яка печалба и то ще се окаже някаква измама ......
Ще споделиш ли към кои си !?
На чичо ми Варчев често забива сървара така чеее....седи и се моли да не е некоя измама
Един въпрос - Някой от вас търгува ли на платформа метатрадер4 ? Защото от повече от час няма връзка . По-точно има връзка , но котировките не се променят - нямало връзка с дейта центъра. Сайтът на доставчика също го няма . Телефоните дават свободно и никой не вдига . Тъкмо вкарах 5 бона и бях на яка печалба и то ще се окаже някаква измама ......
Студената вода явно е поскъпнала !!!
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар