If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Представяме Ви единствената по рода си инвестиционна програма за търговия на форекс, от брокера FXSTART.
Каква е същността на тази програма? Брокерът Ви дава капитал за управление (200$), Вие търгувате с чужди пари и получавате процент от реализираната печалба. Ако се справяте успешно, парите, които ще Ви бъдат дадени в управление могат да достигнат до 20000-100000$.
Регистрирате се за участие в инвестиционната програма от тук: http://invest.fxstart.org/r306578
Кликате на „Регистрация” и въвеждате: Фамилия и име, дата на раждане (ггг.мм.дд), е-маил, ник, парола, град, телефон, Промо код.- тук пишете “fmoney”. Промо кодът се използва за да Ви бъдат зачислени 200$ по сметката, ако не го напишете, ще Ви зачислят 100$.
След като се регистрирате ще получите 2 сметки – една инвестиционна, захранена с 200$ (20000цента) и една обикновена. Изтегляте си МТ4 и влизате с инвестиционната си сметка, и търгувате. Вашата печалба се прехвърля по обикновената Ви сметка след края на всеки етап. Какво представляват етапите?
На първи етап Ви дават 200$ (ако не въведете промо кода ще ви дадат 100$) и започвате да търгувате с тях. Ще получите 20% от печалбата която реализирате. На втория етап ще ви дадат 500$, също ще получите 20% от реализираната печалба. За да преминете на трети етап трябва да направите 150$. На третия етап ще ви дадат 700$ като ще получите 1/3 от печалбата. За да преминете в четвърти етап трябва да направите 280$. На четвърти етап ще ви дадат 5000$. Като 50% от печалбата е за вас. За да минете в пети етап трябва да направите 2500$. На пети етап ще ви дадат 20000$, като отново 50% от печалбата е за вас. Ако преминете и този етап ще ви дадат до 100000$.
През цялото време НЕ рискувате никакви собствени средства
Инвестиционната програма има някои ограничения, които трябва да спазвате:
- маржин 1:5
- минимум 10 сделки за преминаване в следващ етап
- печалбата Ви от една сделка не може да надвишава 50% от общата Ви печалба.
- Минимално време за работа на първи етап – 1 седмица
- От тази страница http://forexstart.org/invest/next-round/ може да поискате прехвърляне в следващ етам
- Търговията с всякакъв тип съветници и скриптове е ЗАБРАНЕНА
- Максимално допустимото количество на отворени едновременно позиции, включително и отложените поръчки е 10
- Сметката ще бъде принудително затворена, ако текущите средства (не баланса, а именно средствата) станат по-малко от 50% от максималният депозит, т. е. Ако в сметката си имате 200$, то тя ще бъде затворена, когато средствата станат 100$.
Приемете, че това е един вид интервю за работа! Ако успеете, ще получите мечтаната работа с много добро възнаграждение, без при това да сте рискували собствени средства.
Регистрирайте се http://invest.fxstart.org/r306578 и работете. И нека профитът да бъде с вас!
аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят
Оформяме дъно с тенденция за обиране на стопове , случка идентична с тази
от 1 и 8 май , дауннаха ме по демотата здраво , нямах възможност да намаля
дългите позиции , които бях заел . До начинаещите - ето до какво води неконтролирания
риск и прекалено големите позиции , правете си изводи . Другата седмица очаквам
пак да съм в топ 10 в Duka-та , ай да видим
Коментар