If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е, разбира се, че играя с пари, които мога да прежаля. Все пак тук печалбата не е гарантирана. Играх около два месеца и половина на демо, няколко такива. Всички демо акаунти ги правих на плюс и то почти 300% над започнатото. Само, дето сега, когато съм с реални пари, не се получава така и за около месец печалбата е по-малка от тези 300%.
Редакция:
Впрочем, аз съм от хората, които не обичат да губят. Дори да бях започнал с 250 евро и бях загубил тях, пак щях да се ядосвам, понеже всеки лев, който изкарам от основния ми доход знам, че е ценен и осъзнавам колко трудно е в днешно време човек да развива бизнес и да поддържа едно ниво. Не бях се регистрирал по форуми от около 5-10 години и честно казано няма особено голямо развитие, но все пак забелязвам основен напредък - хората са станали доста по-любезни.
Благодаря ти за отговора. Изпълнявам точките без последната, играя само с една стратегия, но няма да е лошо наистина да експериментирам. На демо.
Има време.
ох,време за губене на пари винаги има!
играй с пари които можеш да прежалиш,които не са ти жизнено важни и няма да ти променят начина на живот,така ще си по спокоен и уверен.
задължително на демо първо!
Успех
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
1. Води се по движението на графиката, а не по парите, които си изкарал. Може да затвориш по средата на движението.
2. При повече сделки влизай с малък обем. После винаги можеш да добавиш.
3. Ако играеш на малък таймфрейм винаги следи и на големите фреймове какво става.
4. Не се задоволявай с една работеща стратегия, експериментирай, но първо на демо.
Благодаря ти за отговора. Изпълнявам точките без последната, играя само с една стратегия, но няма да е лошо наистина да експериментирам. На демо.
На първо време спри да играеш
Има време.
От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Начинаещ съм, вярно, ама няма да откажа, ако някой реши, да даде малко съвети.
Играя с много сделки, но с малко пари и съм ги навързал и нагоре, и надолу, една по една ги чистя за по малко пари. А наблюдавам, че вие явно играете с по една транзакция и тя е винаги насочена или нагоре или надолу /то зависи от клиента де, вярно/.
Все пак, някакъв съвет, греша ли със стратегията си?
1. Води се по движението на графиката, а не по парите, които си изкарал. Може да затвориш по средата на движението.
2. При повече сделки влизай с малък обем. После винаги можеш да добавиш.
3. Ако играеш на малък таймфрейм винаги следи и на големите фреймове какво става.
4. Не се задоволявай с една работеща стратегия, експериментирай, но първо на демо.
Начинаещ съм, вярно, ама няма да откажа, ако някой реши, да даде малко съвети.
Играя с много сделки, но с малко пари и съм ги навързал и нагоре, и надолу, една по една ги чистя за по малко пари. А наблюдавам, че вие явно играете с по една транзакция и тя е винаги насочена или нагоре или надолу /то зависи от клиента де, вярно/.
Все пак, някакъв съвет, греша ли със стратегията си?
От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
днес 18.06 първата ми сделка във форекса продаден eur/usd 1,3362 цел 1,33 стоп 1,3410 дано е успешна
Слънцето залязваше нейде на небосклона. Гората бе озарена от последните му отблясъци и тайничко се надяваше на лекия ветрец. Птичките пееха, предусещайки прохладата на настъпващата нощ в началото на горещото лято. А аз изшортих eur/usd в 1,3362 с надеждата, че ще ме споходи успеха на начинаещия форексаджия. Еееех Елине Пелине
Добре дошъл
Коментар