IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
    Добро утро, време е , дълго NZD/USD от 0.7980, таргет - 0.8100 , тайминг - до петък
    Нека следваме трендовете, пък номиналните стойности са без значение.

Коментар

• Добро утро, време е , дълго NZD/USD от 0.7980, таргет - 0.8100 , тайминг - до петък
      Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Добър ден на всички!EUR/USD за 19ти следим 1,3379/82/ и 1,3441

п.п:таргет в следващите 48 часа 1,3472
        Last edited by n.o.r.c; 19.06.2013, 08:09.

Коментар

• И аз тъкмо мислих да пожелавам лека вечер, че жената мрънка да сме догледали филма ;D

Ако имам достатъчно голям гръб, в случая ти си с още по-голям, защо да ги вземам при условие, че след 2-3-4 месеца ще си ги върна? По принцип има логика, но все пак се надявам, че няма да хукне до 2-2,5 за 1 евро ;D
          От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
            trade.forex.com. за сега съм доволен, но имаш право - процентите са много и това е основна грешка, която направих преди 2-3 седмици, сега малко по малко ще ги изчиствам и си продължавам с 5-10%.

А и да си призная, аз не се имам за играч или за някакъв професионалист... Не усещам от къде духа вятъра, затова също имаш право. :P Но не ми пречи, за мен е важното да съм на +, при теб не е ли така
            + е важен.важно е всеки месец да си на + той вятъра се усеща рядко то там е цаката,като усетиш да не бързаш.а загубите трябва да се бързат.взимам ги бързо,иначе,надежди и......сещаш се

лека вечер

п.п взимай загубите.не се надявай
            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• trade.forex.com. за сега съм доволен, но имаш право - процентите са много и това е основна грешка, която направих преди 2-3 седмици, сега малко по малко ще ги изчиствам и си продължавам с 5-10%.

А и да си призная, аз не се имам за играч или за някакъв професионалист... Не усещам от къде духа вятъра, затова също имаш право. :P Но не ми пречи, за мен е важното да съм на +, при теб не е ли така

Коментар

trade, започнах с 10% от кеш, сега съм на 20% от които късите и дългите са изравнени и загубите се застъпват от печалбите. загубите ги държа, докато не им дойде време за плюса. пресметнал съм го горе-долу, че минуса няма да удари гърба ми, освен ако не стане 2 долара за 1 евро.
                това trade какво ще рече? наистина не разбрах.според мен хеджовете са за тия,които не усещат от къде духа,ветреца.без да те обиждам.сменяй тактиката с време.и много големи проценти мисля, но ти си знаеш
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• trade, започнах с 10% от кеш, сега съм на 20% от които късите и дългите са изравнени и загубите се застъпват от печалбите. загубите ги държа, докато не им дойде време за плюса. пресметнал съм го горе-долу, че минуса няма да удари гърба ми, освен ако не стане 2 долара за 1 евро.

Коментар

Целта на въпросите ти е? /то не, че ми пречи да кажа/ Питам се по-скоро друго, дали да ти пожелая направо лека вечер или да се позабавляваме, явно ти на мен, може и аз на теб, щом ще водим такъв тип разговор с подигравателен тон... ;D
                    аз търгувам на мт4, не преминавам 3 процента, независимо какво ми се привижда,че виждам.не усреднявам.понякога променям,стратегията в движение.ползвам подвижни тармъци и не държа загуби, по никакъв повод.

ти как играеш

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                      на каква платформа търгуваш(играеш)
                      с колко процента от акаунта,чисто и просто играеш.не бера грижи,просто да питам,че ми е интересна ,играта с ПАРИ.

п.п аз съм от нелюбезните тук да не ми се вържеш.драскаме си.
                      Целта на въпросите ти е? /то не, че ми пречи да кажа/ Питам се по-скоро друго, дали да ти пожелая направо лека вечер или да се позабавляваме, явно ти на мен, може и аз на теб, щом ще водим такъв тип разговор с подигравателен тон... ;D

Коментар

andi, не съм казал, че не съм се научил да губя, а че не обичам. Научил съм се да губя много отдавна, не бери грижа за мен, но благодаря за съвета.

Относно играта/търговия - за мен няма разлика, понеже го правя за собствено удоволствие, а дай боже и да стане основен доход. За сега си е чисто и просто игра.
                        на каква платформа търгуваш(играеш)
                        с колко процента от акаунта,чисто и просто играеш.не бера грижи,просто да питам,че ми е интересна ,играта с ПАРИ.

п.п аз съм от нелюбезните тук да не ми се вържеш.драскаме си.

Коментар

• andi, не съм казал, че не съм се научил да губя, а че не обичам. Научил съм се да губя много отдавна, не бери грижа за мен, но благодаря за съвета.

Относно играта/търговия - за мен няма разлика, понеже го правя за собствено удоволствие, а дай боже и да стане основен доход. За сега си е чисто и просто игра.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                            КОСМАРЛАК спри да бунтуваш,народа,че ще усетиш ВИНКЕЛА.стига с тия стачки бре.РЕД, малко
                            РЕД-а отиде да си бере МЕД-а ............. Ще си дойде , ама дотогава .........пълна Анархияяяяяяяя........................

Коментар

• КОСМАРЛАК спри да бунтуваш,народа,че ще усетиш ВИНКЕЛА.стига с тия стачки бре.РЕД, малко

Коментар

Е, разбира се, че играя с пари, които мога да прежаля. Все пак тук печалбата не е гарантирана. Играх около два месеца и половина на демо, няколко такива. Всички демо акаунти ги правих на плюс и то почти 300% над започнатото. Само, дето сега, когато съм с реални пари, не се получава така и за около месец печалбата е по-малка от тези 300%.

Редакция:
                                Впрочем, аз съм от хората, които не обичат да губят. Дори да бях започнал с 250 евро и бях загубил тях, пак щях да се ядосвам, понеже всеки лев, който изкарам от основния ми доход знам, че е ценен и осъзнавам колко трудно е в днешно време човек да развива бизнес и да поддържа едно ниво. Не бях се регистрирал по форуми от около 5-10 години и честно казано няма особено голямо развитие, но все пак забелязвам основен напредък - хората са станали доста по-любезни.
                                някой хора са по любезни.не всички
                                тъй че...първо се научи да губиш.това е най важното после спри да си играеш и започни да търгуваш.сещам се за една фирма,която учи добрите хорица да казват на търговията,игра.дано да не усредняваш в тая фирма.

Коментар

Working...
                                X