If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
то,че е за нагоре-така е,ама къде го видя тва двойно дъно на едночасова
мисля си че довечера ще са големи ластици, може и от порядъка на стотина пипа, всички очакват ФЕД да остане консерва, но пък ако бернанке изненада и каже кога ще спре стимулите или от кога ще започне да ги намалява, тогава се връщаме надолу и то с много...200-300 пипа дневен бар не е нещо непознато
Отговори с цитат
о,да-седим и гледаме мача
Аз съм сколонен да мисля,че от това изказване ще тръгне така чаканата корекция при индексите дето не се случва вече толкова време
Е, последните 2 конфигурации след 17.06 ..............това не е ли ''двойно дъно '' ? Говоря за NZD/ USD.............на едночасова графика.
Много си прав , Вуйче......... На едночасова има двойно дъно като по учебник......Дългоооооо........
то,че е за нагоре-така е,ама къде го видя тва двойно дъно на едночасова
мисля си че довечера ще са големи ластици, може и от порядъка на стотина пипа, всички очакват ФЕД да остане консерва, но пък ако бернанке изненада и каже кога ще спре стимулите или от кога ще започне да ги намалява, тогава се връщаме надолу и то с много...200-300 пипа дневен бар не е нещо непознато
Отговори с цитат
о,да-седим и гледаме мача
Аз съм сколонен да мисля,че от това изказване ще тръгне така чаканата корекция при индексите дето не се случва вече толкова време
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Добър ден на всички!EUR/USD за 19ти следим 1,3379/82/ и 1,3441
п.п:таргет в следващите 48 часа 1,3472
Коментар