IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добър вечер , оставям и за утре дългото NZD/USD от тази сутрин и правя добавка
    тук и сега на 0.8030 , успех
    Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
      Изразявам нервност и закана към федералните
      Ясно,така и трябва-тяхната м...
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Изразявам нервност и закана към федералните

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
          Малеее,тия къ ш`ги прИбия

Затворено усеряване,чекам.
          кво,кво, кво станало

Коментар

• Малеее,тия къ ш`ги прИбия

Затворено усеряване,чекам.

Коментар

• леле,как се е свил бойлинджъра-30 пипа-цял ден- ще има голямо избушване

Коментар

• Първоначално изпратено от 43210 Разгледай мнение
                В колко часа Бернанке ще размъти водата?
                21:30

Коментар

• Пуснах една дълга без покритие, дано късмета да е с мен
                  От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• В колко часа Бернанке ще размъти водата?

Коментар

• Усерих късата на 1.3399.Турнал съм таргет неколко пипа над дневен съпорт в 1.3335.
                      Довечера имало трансатлантически мач-дринк и салатка
                      Last edited by ExtraRange; 19.06.2013, 14:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                        Е, последните 2 конфигурации след 17.06 ..............това не е ли ''двойно дъно '' ? Говоря за NZD/ USD.............на едночасова графика.
                        ами-да може да се каже,сега като се позагледах,но чак като по учебник

Виж, не гледай техника днес,брадатия царува днес

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                          то,че е за нагоре-така е,ама къде го видя тва двойно дъно на едночасова

мисля си че довечера ще са големи ластици, може и от порядъка на стотина пипа, всички очакват ФЕД да остане консерва, но пък ако бернанке изненада и каже кога ще спре стимулите или от кога ще започне да ги намалява, тогава се връщаме надолу и то с много...200-300 пипа дневен бар не е нещо непознато
                          Отговори с цитат

о,да-седим и гледаме мача

Аз съм сколонен да мисля,че от това изказване ще тръгне така чаканата корекция при индексите дето не се случва вече толкова време
                          Е, последните 2 конфигурации след 17.06 ..............това не е ли ''двойно дъно '' ? Говоря за NZD/ USD.............на едночасова графика.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                            Много си прав , Вуйче......... На едночасова има двойно дъно като по учебник......Дългоооооо........
                            то,че е за нагоре-така е,ама къде го видя тва двойно дъно на едночасова

мисля си че довечера ще са големи ластици, може и от порядъка на стотина пипа, всички очакват ФЕД да остане консерва, но пък ако бернанке изненада и каже кога ще спре стимулите или от кога ще започне да ги намалява, тогава се връщаме надолу и то с много...200-300 пипа дневен бар не е нещо непознато
                            Отговори с цитат

о,да-седим и гледаме мача

Аз съм сколонен да мисля,че от това изказване ще тръгне така чаканата корекция при индексите дето не се случва вече толкова време

Коментар

• Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнение
                              Добър ден на всички!EUR/USD за 19ти следим 1,3379/82/ и 1,3441

п.п:таргет в следващите 48 часа 1,3472

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                                Добро утро, време е , дълго NZD/USD от 0.7980, таргет - 0.8100 , тайминг - до петък
                                Много си прав , Вуйче......... На едночасова има двойно дъно като по учебник......Дългоооооо........

Коментар

Working...
                                X