Първоначално изпратено от ExtraRange
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеЗащото според мен ще отиде нагоре и ще се задържи до края на лятото.
може и да видим 1.20 , че дори и под това ниво .
ПП: Tarantula , нямаш грижи , ама не си ли малко далеко от таргето за такива сметкиМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеДа , и ще го минем лесно , запиши си и ако не се случи до няколко седмици
ми напомни за грешната прогноза Всичко което пиша е с информативен характер .От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеДневният - да , трябваше да се случи нещо такова за да подновим ъпа и при EUR/USD
и при NZD/USD - според мен , тоя филм съм го гледал
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеСпоред теб ще тръгне отново нагоре до 1,341?
ми напомни за грешната прогноза Всичко което пиша е с информативен характер .Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеДневният - да , трябваше да се случи нещо такова за да подновим ъпа и при EUR/USD
и при NZD/USD - според мен , тоя филм съм го гледалОт как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеУйче, ма той трендо си е надоле бре
и при NZD/USD - според мен , тоя филм съм го гледалМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеОсвен волата , промяна в тренда няма да има , просто трябваше да се случи бързо
ПП: Добавка 0.7970
Коментар
-
Да помогнем на инвестора по-бързо да постне новината :
http://www.marketwatch.com/story/fed...ook-2013-06-19Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениелудница
ПП: Добавка 0.7970Мнението ми води до фалит !
Коментар
Коментар