If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като "по учебник" викаш, а.... Лесно било. Що така стана при НЗДУСД, като уж беше също като "по учебик".
Това си е чист хазарт, всичко това. Оня вика ще печатал още, долара се вдига. Е, щял бил евентуално да намали печатницата(не изтегляне на пари), ама АКО нещо си, някой друг път.
Е това ако е "пазар".....
Не знам точно кога, но знам, че тая финансова система ще свърши много зле един ден.
по добре изглеждаш,като мълчиш(не пишеш). в тая тема думите хазарт са от хората,които хабер нямат, какво представлява,валутната търговия.не помня да съм коментирал nzd/usd но за теб спецялно ще го направя.на 4 часова графика двойката е в низходящ тренд от 23 АПРИЛ,не от вчера.на дневна също.това,че е счупила линийката и 200 дневната на едночасова,след вчерашното изявление на брадаткото не значи нищо.лесно е.след 5-10 години четене,гледане и търгуване по малко се разбира ,какво прави пазара и защо го прави.от днес за утре не става.
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Като "по учебник" викаш, а.... Лесно било. Що така стана при НЗДУСД, като уж беше също като "по учебик".
Това си е чист хазарт, всичко това. Оня вика ще печатал още, долара се вдига. Е, щял бил евентуално да намали печатницата(не изтегляне на пари), ама АКО нещо си, някой друг път.
Не знам точно кога, но знам, че тая финансова система ще свърши много зле един ден.
Да се срива с гръм и трясък,мръсната й система финансова,кат не можем пет лева да изкараме зарад неяИ алчните акули и октоподи и те да идат в дън земя,като не ни дават вътрешна информация.........
айде малко за душата,БЪЛГАРСКАТА. http://www.youtube.com/watch?v=JB2gwAb6SXk
стига се блъскахте с тия евра.има usd/jpy ясно изразен тренд на едночасова графика.
има gold с ясен тренд по всички графики
има и aud/usd двойка която е свръхпродадена
и индекси има
индекси,индекси- да да да
ех, днес ми се напълни душата,очаквам скоро и джоба
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
айде малко за душата,БЪЛГАРСКАТА. http://www.youtube.com/watch?v=JB2gwAb6SXk
стига се блъскахте с тия евра.има usd/jpy ясно изразен тренд на едночасова графика.
има gold с ясен тренд по всички графики
има и aud/usd двойка която е свръхпродадена
и индекси има
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар