днес 18.06 първата ми сделка във форекса продаден eur/usd 1,3362 цел 1,33 стоп 1,3410 дано е успешна
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 43210 Разгледай мнениеПокупка на 2 тона платина от 1440 със стоп на 1430 и цел1 -1462, цел2-1488
Коментар
-
Първоначално изпратено от 43210 Разгледай мнениеПокупка на 2 тона платина от 1440 със стоп на 1430 и цел1 -1462, цел2-1488
Покупка на eur/usd от 1,3341, стоп-1,3312, тп-1,3390
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКак сте пичове-върви ли ФорексаИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Днешния технически анализ на двойката евро-долар.Първо предпочитанията ми за търговия за днес е покупка от зоната 1.3310-1.3355 с цел 1.3389 и 1.3419 която е по горна цел.Второ алтернативата на възходящия тренд за днес ми е продажба под 1.3310 с цел достигане до 1.3285 и по долната цел е 1.3265. Трето двойката евро-долар е в консолидация на часова графика, стохастик индикатора е в свръх продадена територия от която сега излиза. Наблюдава се и един симетричен модел триъгълник на едно часова графика. Да видим по кой сценарии ще поемем днес. Успех колеги!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SID Разгледай мнениеИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнениеНека да поживвем пък ще видим, както казват братушките.
да не мислиш,че като се изджаскваш с разни сентенции, ставаш по умен.нещо за фибоначи да напишеш,някоя нова глупост да изгъгнеш.разбираш от валутна търговия,колкото аз от плетки.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеЗа съжаление вече направих основни грешки, които ще ми костват минус при всички случаи.
Като цяло се надявам да спадне на 1,29 в близко време, но реално ще стане обратното, поне така ми се струва.
Коментар
Коментар