IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Утре се очаква драстичн спад на еврото спрямо долара. Мечки, в атака, а който го е страх от мечки утре да не стъпва в гората.

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
      Паунд не съм разглеждал,но зная,че търгуваш DAX.Хвърлям му по едно око,май е за разцепване по късата странаИ внимателно,щот РЕДА все е недоволен.

Успех!
      Ох,там ми е болно място усреднил съм,го Дакса при следващата корекция-излизам,ама мисля,че ще ходи и по-надоле от корекция

В паунда съм в парите,но си чакам развитие
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
        Много тихо тука-да не броите профита

Паунда се клати кат мадо в кофа,ама.......
        Паунд не съм разглеждал,но зная,че търгуваш DAX.Хвърлям му по едно око,май е за разцепване по късата странаИ внимателно,щот РЕДА все е недоволен.

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
          Добър вечер , искам само да споделя нещо интересно , което гледах в петък по
          Bloomberg TV , та накратко , говореха за целта на ФЕД за безработицата и защо
          всъщност е тя . Главното е че знаейки кой е следващият балон способен да катурне
          финансовата им система (студентските заеми) , не могат да си позволят висока
          безработица . Те са станали почти толкова токсични , колкото и ипотечните облигации ,
          и единственият изход е да се подържа ниска безработица за да могат новите висшисти
          да си погасяват редовно заемите , които са взели .

ПП . Тарантула , по мои сметки до 2 седмици или малко повече трябва да видим 1.3500
          Успех на всички , безинтересно ми е да пиша вече тук , докато има такива тролове
          май сметките ще ти излезнат прави....
          За щастие нямах никакъв трейд, и ББ не успя за втори път да ми вгорчи живота ...
          А на база на какво ги правиш тези сметки.... ако мога да попитам ?

Коментар

• Много тихо тука-да не броите профита

Паунда се клати кат мадо в кофа,ама.......

Коментар

• Добър ден,аз чакам скок на еврото до 1.32900 тая или другата седмица
              Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• В EUR/USD си мисля за 1.2980-1.3130-1.2850.

Може пък и да не стане.
                Успешна седмица на всички!

Коментар

• гап на 1.3140...........................................
                  добра вечер на сите дето сте ме забравили
                  Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                    Добър вечер , искам само да споделя нещо интересно , което гледах в петък по
                    всъщност е тя . Главното е че знаейки кой е следващият балон способен да катурне
                    безработица . Те са станали почти толкова токсични , колкото и ипотечните облигации ,
                    и единственият изход е да се подържа ниска безработица за да могат новите висшисти

ПП . Тарантула , по мои сметки до 2 седмици или малко повече трябва да видим 1.3500
                    Успех на всички , безинтересно ми е да пиша вече тук , докато има такива тролове
                    +++

Коментар

• Добър вечер , искам само да споделя нещо интересно , което гледах в петък по

Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнение
                        много слабо днеска
                        Така е, като разчиташ на "статистика"

Коментар

• много слабо днеска
                          Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                            Ебльовката се завръща с гръм и трясък след почти две годишна пауза и виновника е кой ? Пак Батко БЕН
                            ей това е положението засега

Откога те чакам , с твойта ебльовка и проблемите през 2011 започна и моето залитане .Успех този път!

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
                              Ей,,темата изостанала,дееее....

Рулетка,отвес,шарен боб-последни еФтини гущери около 1.3080.
                              чакам си паунда аз

Вчера не прибрах една фигура профит

Другата седмица ще е

Коментар

• Ей,,темата изостанала,дееее....

Рулетка,отвес,шарен боб-последни еФтини гущери около 1.3080.

Коментар

Working...
                                X