Утре се очаква драстичн спад на еврото спрямо долара. Мечки, в атака, а който го е страх от мечки утре да не стъпва в гората.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнениеПаунд не съм разглеждал,но зная,че търгуваш DAX.Хвърлям му по едно око,май е за разцепване по късата странаИ внимателно,щот РЕДА все е недоволен.
Успех!
В паунда съм в парите,но си чакам развитиеАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМного тихо тука-да не броите профита
Паунда се клати кат мадо в кофа,ама.......
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеДобър вечер , искам само да споделя нещо интересно , което гледах в петък по
Bloomberg TV , та накратко , говореха за целта на ФЕД за безработицата и защо
всъщност е тя . Главното е че знаейки кой е следващият балон способен да катурне
финансовата им система (студентските заеми) , не могат да си позволят висока
безработица . Те са станали почти толкова токсични , колкото и ипотечните облигации ,
и единственият изход е да се подържа ниска безработица за да могат новите висшисти
да си погасяват редовно заемите , които са взели .
ПП . Тарантула , по мои сметки до 2 седмици или малко повече трябва да видим 1.3500
Успех на всички , безинтересно ми е да пиша вече тук , докато има такива тролове
За щастие нямах никакъв трейд, и ББ не успя за втори път да ми вгорчи живота ...
А на база на какво ги правиш тези сметки.... ако мога да попитам ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеДобър вечер , искам само да споделя нещо интересно , което гледах в петък по
всъщност е тя . Главното е че знаейки кой е следващият балон способен да катурне
безработица . Те са станали почти толкова токсични , колкото и ипотечните облигации ,
и единственият изход е да се подържа ниска безработица за да могат новите висшисти
ПП . Тарантула , по мои сметки до 2 седмици или малко повече трябва да видим 1.3500
Успех на всички , безинтересно ми е да пиша вече тук , докато има такива тролове
Коментар
-
Добър вечер , искам само да споделя нещо интересно , което гледах в петък по
Успех на всички , безинтересно ми е да пиша вече тук , докато има такива троловеМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнениемного слабо днеска
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеЕбльовката се завръща с гръм и трясък след почти две годишна пауза и виновника е кой ? Пак Батко БЕН
ей това е положението засега
Коментар
-
Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнениеЕй,,темата изостанала,дееее....
Рулетка,отвес,шарен боб-последни еФтини гущери около 1.3080.
Вчера не прибрах една фигура профит
Другата седмица ще еАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар