IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте колеги,

Обръщам се към Вас за съвет.
    Някой има ли представа дали могат да се търгуват
    индекси през интерактив и каква е минималната сума за откриване на акаунт.
    Родните бъкети непрекъснато ме рекотират и вече почна да ми писва. Изпълнението на поръчките е под всякаква критика (рядкоо ги изпълняват бързо).

Предварително благодаря,

Поздрави и успехи на всички!
    NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Днес има важни събития, а ме чака път и с тоя телефон не знам как ще ги дебна. Вие на какво мнение сте? Мисля да пусна едно късо преди да тръгна и през телефона само да чистя.
      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• от тук може да се влезе без значение в коя посока, утре евреенът ще даде посоката..дотогава лаш-лаш 20-30 пипа..после екшън

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          чакам си паунда аз

Вчера не прибрах една фигура профит

Другата седмица ще е
          прибрах си профита , доволно,ще изчакам да падне още за да се кача пак
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
            Здрасти,
            Би ли дал някакви нива по фреймове.Как ги виждаш нещата?
            Не мога да се ангажирам. Абсолютен непрофесионалист съм и всички сделки, които правя не са подкрепени с някакви теории и факти. Просто очаквам да достигне 1,35 до края на лятото. Нямам тези, с които да го подкрепям обаче...

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967 Разгледай мнение
              Maлей, колко е опустял този форум... А се водеха едни дебати тука, разиграваха се едни милиони и се правеха едни здрави кинти преди 2 години!!! Къде ли са се разбягали трейдъртите...
              , Харчат си профита

Ние сме следващата смяна
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• 43210,

Има ендинг диагонал,със слизане под линията и ново връхче.Когато съм го чел,така съм го запомнилМоже и да е измама,защото е на малък фрейм.Ще се разбере.

Коментар

• Внимателно с късите.
                  Има потенциал за нов тест на 1,32.
                  Къс DAX от 8212 със стоп на 8262 и първа цел-8162

Коментар

• Това не е ебавка.Питам,за да разбера идеята и фрейма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                      Аз ли съм единствения балък, дето пусна дълга...
                      Здрасти,
                      Би ли дал някакви нива по фреймове.Как ги виждаш нещата?

Коментар

• Аз ли съм единствения балък, дето пусна дълга...

Коментар

• EUR/USD - къса от 1.3141 - гоня поне 1.3000

Без стопове - много пари костват тия стопове.

Коментар

• Добър вечер , аз ще пробвам едно късо от тук (1.3145) за едни 100 - 150 пипса ,
                            лепвам му плитък стоп точно на 1.3210 и го оставям така .
                            Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Maлей, колко е опустял този форум... А се водеха едни дебати тука, разиграваха се едни милиони и се правеха едни здрави кинти преди 2 години!!! Къде ли са се разбягали трейдъртите...

Коментар

• Мечките вече го късаме еврото, но през янатаааа!
                                chef

Коментар

Working...
                                X