IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• САЩ 17.07.2013 17:00:00 Изявление на Бен Бернанке, председател на ФЕД Силен Силен

Брадатий козелос нищо ли бря интересно не каза ?
    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
      Май гледах имат детски акаунти за 3000$ за под 26годишни мога се възползвам ма не ми се играе срещу компютрите и алгоритмите пък и ай сиктир ще инвестираме по чужбина, трябва крепим тука
      Аз имах един кеш акаунт, когато изискванията бяха 2000 долара и със всичкия си акъл го закрих. Сега, ако не мога да събера 10К в скоро време, ще изчакам синковеца да стане на 18 и ще открия детски на негово име

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
        Май гледах имат детски акаунти за 3000$ за под 26годишни мога се възползвам ма не ми се играе срещу компютрите и алгоритмите пък и ай сиктир ще инвестираме по чужбина, трябва крепим тука
        Най големите играчи печелят точно срещу компютри, точно като в шах-мат.

Коментар

• Май гледах имат детски акаунти за 3000$ за под 26годишни мога се възползвам ма не ми се играе срещу компютрите и алгоритмите пък и ай сиктир ще инвестираме по чужбина, трябва крепим тука

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
            YYъъъъъъъъъъъъхххх,,,,,,,
            Мног големи изисквания имат.
            Тва броки е само за ФИНАНСОВИ ГОРИЛИ!!!
            Мхм!
            NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              25 000 зелени гущеряци в сметката за да можеш да затвориш над 5 дейтрейдинга мисля че беше седмично. От там нататък с тях можеш да купиш 1000 акции по 100 долара например. Което означава брокерски ливъридж 1/4. Същият този брокерски ливъридж обаче се намалява до 1/2 или 1/1 нощеска
              YYъъъъъъъъъъъъхххх,,,,,,,
              Мног големи изисквания имат.
              Тва броки е само за ФИНАНСОВИ ГОРИЛИ!!!
              Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Що бре? Да не ти продаде развален вазелин?
                Опитва се,да го ева..

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
                  Решил съм да давам Брадатия на Комисията за защита на потребителите
                  Що бре? Да не ти продаде развален вазелин?

Коментар

• Решил съм да давам Брадатия на Комисията за защита на потребителите

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                      25 000 реално изтъргувани
                      или 25К през марджин бре МАМУН???
                      25 000 зелени гущеряци в сметката за да можеш да затвориш над 5 дейтрейдинга мисля че беше седмично. От там нататък с тях можеш да купиш 1000 акции по 100 долара например. Което означава брокерски ливъридж 1/4. Същият този брокерски ливъридж обаче се намалява до 1/2 или 1/1 нощеска

Коментар

През интерактив се търгуват от ракети до минети. Търгуват се всички индекси, опции върху индекси и ЕТФ-и. За щатски говоря. Минимумът е 10000 долара. Обаче има изискване за дейтрейдинг от минимум 25 000. Но там не говорим за измислени договори за разлика. Търгуват се минита и марджин изискванията не са никак малки. Провери си ги в сайта им. Иначе съм правил ръчна сделка купува на една борса, продава на друга за 6 секунди
                        25 000 реално изтъргувани
                        или 25К през марджин бре МАМУН???
                        Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от turbalan Разгледай мнение
                          от тук може да се влезе без значение в коя посока, утре евреенът ще даде посоката..дотогава лаш-лаш 20-30 пипа..после екшън
                          сто процента. всичко зависи от думите на един човек. И малко като червено/черно на рулетката. В дълготраен план може би не е така, но в краткотраен.....450 пипа последният път.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
                            Мерси,

Явно не гледам където трябва, защото ми показва индексите информативно,
                            без опция за търговия. Интересуват ме европейски индекси, има ли комисионна и спредовете разбира се, Както и скоростта на изпълнение. Тази сутрин моят бъкет ме вбеси за пореден път. Три пъти му подавам поръчки и ги бави ужасно. Да не говорим как се бъзикат със спредовете.

Поздрави и успешна търговия!
                            Ела, в NYSE, че станах разноглед

Коментар

През интерактив се търгуват от ракети до минети. Търгуват се всички индекси, опции върху индекси и ЕТФ-и. За щатски говоря. Минимумът е 10000 долара. Обаче има изискване за дейтрейдинг от минимум 25 000. Но там не говорим за измислени договори за разлика. Търгуват се минита и марджин изискванията не са никак малки. Провери си ги в сайта им. Иначе съм правил ръчна сделка купува на една борса, продава на друга за 6 секунди
                              Мерси,

Явно не гледам където трябва, защото ми показва индексите информативно,
                              без опция за търговия. Интересуват ме европейски индекси, има ли комисионна и спредовете разбира се, Както и скоростта на изпълнение. Тази сутрин моят бъкет ме вбеси за пореден път. Три пъти му подавам поръчки и ги бави ужасно. Да не говорим как се бъзикат със спредовете.

Поздрави и успешна търговия!
                              NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
                                Здравейте колеги,

Обръщам се към Вас за съвет.
                                Някой има ли представа дали могат да се търгуват
                                индекси през интерактив и каква е минималната сума за откриване на акаунт.
                                Родните бъкети непрекъснато ме рекотират и вече почна да ми писва. Изпълнението на поръчките е под всякаква критика (рядкоо ги изпълняват бързо).

Предварително благодаря,

Поздрави и успехи на всички!

Коментар

Working...
                                X