IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SID Разгледай мнение
    Я да скъсам и аудито
    Скъси и мерцедеса и ходи да купуваш нови гащи

Коментар

• Я да скъсам и аудито
      Звездите ми го говорят ???

Коментар

• Дълги швейцарки на европеици и еуро/гбп дааа слънчасал съм

Коментар

• последни неостанаха късии който разбира тук се спираа
          късо гбп/усд, късо еуро/усд , до скъсванее

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
            Още има хора гонещи вълните. Има други вълни за гонене лятото момчета. За тези които са забравили как изглеждат басейните и плажовете това. И си харчете парите, да не стене както един приятел обича да казва - Хем ще ви харчат парите хем ще ви е... жените..
            Мнението ти подкрепено от подписа ти звучи много обнадеждаващо. Отделно, аз определено си харча парите. Във Форекс.
            От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• ие

Още има хора гонещи вълните. Има други вълни за гонене лятото момчета. За тези които са забравили как изглеждат басейните и плажовете това. И си харчете парите, да не стене както един приятел обича да казва - Хем ще ви харчат парите хем ще ви е... жените..
              Който ме слуша фалира.

Коментар

• titi vzemi go pusni toq telefon nai setne..
                "Когато Бог надари хората с мозъци, той не им даде гаранция, че те ще функционират".... Ш. Монтескьо

Коментар

• Първоначално изпратено от titogb Разгледай мнение
                  а стопа къде го бодна
                  ...те,котарите стоп немат бря ... питай мишоците

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                    31.40 вход къси мисля да чукна 24.70
                    а стопа къде го бодна

Коментар

• 31.40 вход къси мисля да чукна 24.70
                      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Днес речта на Бен ще бъде ли публикувана пак в 15:30 или чакаме 17:00?
                        От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Аз имах един кеш акаунт, когато изискванията бяха 2000 долара и със всичкия си акъл го закрих. Сега, ако не мога да събера 10К в скоро време, ще изчакам синковеца да стане на 18 и ще открия детски на негово име

http://www.youtube.com/watch?v=kn4nasjOdAQ
                          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            25 000 зелени гущеряци в сметката за да можеш да затвориш над 5 дейтрейдинга мисля че беше седмично. От там нататък с тях можеш да купиш 1000 акции по 100 долара например. Което означава брокерски ливъридж 1/4. Същият този брокерски ливъридж обаче се намалява до 1/2 или 1/1 нощеска
                            луд
                            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                              САЩ 17.07.2013 17:00:00 Изявление на Бен Бернанке, председател на ФЕД Силен Силен

Брадатий козелос нищо ли бря интересно не каза ?
                              http://www.reuters.com/article/2013/...96B0XW20130717
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                                САЩ 17.07.2013 17:00:00 Изявление на Бен Бернанке, председател на ФЕД Силен Силен

Брадатий козелос нищо ли бря интересно не каза ?
                                ТАТО,идея си нямам какви ги е дрънкал Мефистофел.Гледам си чарта и ти казвам

Наздраве

Питай Наивник,той сигурно знае
                                Last edited by ExtraRange; 17.07.2013, 21:01.

Коментар

Working...
                                X