Първоначално изпратено от SID
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеОще има хора гонещи вълните. Има други вълни за гонене лятото момчета. За тези които са забравили как изглеждат басейните и плажовете това. И си харчете парите, да не стене както един приятел обича да казва - Хем ще ви харчат парите хем ще ви е... жените..
От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
ие
Още има хора гонещи вълните. Има други вълни за гонене лятото момчета. За тези които са забравили как изглеждат басейните и плажовете това. И си харчете парите, да не стене както един приятел обича да казва - Хем ще ви харчат парите хем ще ви е... жените..
Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от titogb Разгледай мнениеа стопа къде го бодна
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение31.40 вход къси мисля да чукна 24.70
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз имах един кеш акаунт, когато изискванията бяха 2000 долара и със всичкия си акъл го закрих. Сега, ако не мога да събера 10К в скоро време, ще изчакам синковеца да стане на 18 и ще открия детски на негово име
http://www.youtube.com/watch?v=kn4nasjOdAQ
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение25 000 зелени гущеряци в сметката за да можеш да затвориш над 5 дейтрейдинга мисля че беше седмично. От там нататък с тях можеш да купиш 1000 акции по 100 долара например. Което означава брокерски ливъридж 1/4. Същият този брокерски ливъридж обаче се намалява до 1/2 или 1/1 нощескаИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеСАЩ 17.07.2013 17:00:00 Изявление на Бен Бернанке, председател на ФЕД Силен Силен
Брадатий козелос нищо ли бря интересно не каза ?Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеСАЩ 17.07.2013 17:00:00 Изявление на Бен Бернанке, председател на ФЕД Силен Силен
Брадатий козелос нищо ли бря интересно не каза ?
Наздраве
Питай Наивник,той сигурно знаеLast edited by ExtraRange; 17.07.2013, 21:01.
Коментар
Коментар