IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнение
    кой си ти бе образ
    Еди стар познат

Поопарен

Еблйо-добре дошъл-дано не те подвежда повече еблйовката
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
      Ебльовката се завръща с гръм и трясък след почти две годишна пауза и виновника е кой ? Пак Батко БЕН
      ей това е положението засега

кой си ти бе образ
      Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• Ебльовката се завръща с гръм и трясък след почти две годишна пауза и виновника е кой ? Пак Батко БЕН
        ей това е положението засега

Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• евро долар би трябвало от 1.2940 да отскочи нагоре за 1,3350

Коментар

• Не е важно как ще влезеш между шамарите, а как ще излезеш!

Ударен стоп на 1.2975 и нова къса на 1.3000 от снощи.
            Сутринта пак къса с двойно по-голям обем от 1.3134.
            Вече съм на печалба!
            chef

Коментар

• жънем ли колеги еврото го виждам до 1.2960-1.2970 некаде а кабела до 1.5030-1.5040

Коментар

• Първоначално изпратено от maistora878 Разгледай мнение
                напиши термина в чичко гугъл и прочети
                ...аз използвам wolf line .... свалих PDF ...мерсаж

Коментар

• аз лично хванах кабела по същата схема къс до 1.5030-40 и после съм дълъг който иска да прави пари да не му мисли

Коментар

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
                    ...термина е изразен в множественно число....бихте ли дали инфо по въпроса...
                    напиши термина в чичко гугъл и прочети

Коментар

• Първоначално изпратено от maistora878 Разгледай мнение
                      тук съм съгласен,но първо ще отиде до 1.3080-1.3090 преди да отиде до 1.30 и после ще се получи идеален wolf waves на часова за нагоре към 1.32
                      ...термина е изразен в множественно число....бихте ли дали инфо по въпроса...

Коментар

• Първоначално изпратено от noker Разгледай мнение
                        Откъде си толкова сигурен? Аргументирай се, за да облажиме и ние.
                        ами заради същата точка заради която дакса отиде на 8200 . ако се сещаш

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                          виждам го за надолу...но от 1.30 стоп търся дълги ....до 32.05 евентуално на горе....при ударен стоп ще чакам за вход от дъното или да вляза къс ...като нищо да видим тест на 33.25 тоест на върхът.....да си призная бях дълъг но до 1.30 затворих и очаквах къси или евентуално 31.50 но това си е доста мощно.....Ако върне до 29.90 всичко е заличено ...няма да се учудя .
                          тук съм съгласен,но първо ще отиде до 1.3080-1.3090 преди да отиде до 1.30 и после ще се получи идеален wolf waves на часова за нагоре към 1.32

Коментар

• 28.90 не 29.90 заличено
                            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• виждам го за надолу...но от 1.30 стоп търся дълги ....до 32.05 евентуално на горе....при ударен стоп ще чакам за вход от дъното или да вляза къс ...като нищо да видим тест на 33.25 тоест на върхът.....да си призная бях дълъг но до 1.30 затворих и очаквах къси или евентуално 31.50 но това си е доста мощно.....Ако върне до 29.90 всичко е заличено ...няма да се учудя .
                              Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• добър ден, добри хорица
                                пейзажа, ич не ме кефи.ако утре няма затваряне на печалби.тая седмица ще пия студена вода

п.п паяк недей въртя ушите а пасувай.според мен ще ядеш баница.
                                Last edited by andi; 11.07.2013, 12:53.
                                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Working...
                                X