IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Полезно - Don’t be scared to lose. Never stop learning, to profit in FX
    Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
      добър ден, добри хорица.къртите ли пазара
      Някъде къртим... , някъде пазара ни кърти....

Коментар

• добър ден, добри хорица.къртите ли пазара
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от virus79 Разгледай мнение
          баси как хубаво тръгнаха нещата при Яната..
          Време беше да тръгне яната надоле

Коментар

• Първоначално изпратено от ALEX_D_GREAT Разгледай мнение
            Това не е сериозен анализ.
            Възможно е да разполагаш с по-сериозен Всъщност е реплика на коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Не знам. Аз в момента не медитирам, а онанирам. Но, ако смяташ да пълниш басейна, по-добре спри кранчето на жената. Със сигурност тя ще е победител
              Аз тоз момент с кранчето го осъзнавам много добре , ма като е силно налягането ми
              трябва хубаво кранче да го пресекъ! а аз съм напъхал едни парцали дето хвърчат като коркова тапа от време на време...
              баси как хубаво тръгнаха нещата при Яната..

Коментар

• Първоначално изпратено от Fair Разгледай мнение
                Ами казвам ти - в момента художниците рисуват дясно рамо в Е/Д и таргет 1,2750. До 01 Септ.няма да има пробив на нивото, при евентуален такъв по-късно таргета става 1,21 а в по дългосрочен план- нивото на Стамбата около 1,07.
                Умни неща казваш...

На свой ред и аз казвам: тъпо е, когато правиш коментар на нечии думи с повече от едно денонощие закъснение...В такива случаи се казва: браво, майсторе...

Стамбата го уважавам. Има своя стратегия, а ти си оставаш само с мнения, изказани с повече от 26 часа закъснение...

Нищо лично! Успехи!

/апропо, за да се запълни гапа на златото - е необходимо то да падне под 1300, но няма да го чакаме сега, де.../
                If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от Fair Разгледай мнение
                  Ами казвам ти - в момента художниците рисуват дясно рамо в Е/Д и таргет 1,2750. До 01 Септ.няма да има пробив на нивото, при евентуален такъв по-късно таргета става 1,21 а в по дългосрочен план- нивото на Стамбата около 1,07.
                  Така като чуя 1,07 знаеш ли, че направо ми идва да си метна лаптопа през прозореца и да си ходя да нанкам.
                  От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
                    Я па - с моите /МИ/ "бисери"...

Злато /условно - убежище №1/ - гап. Следствие: зелено /условно - убежище №2/ - пада. Следствие - евро - расте. Някъде сме ги приказвали тия неща, не че нещо ново сме казалЕ, де...

Никой не би се ангажирал да ми каже, дали, зеленото ще почне да расте едва - след запълване на гапа на златото - за всички времеви графики - до 4 часова включително, или това ще стане, преди запълване на гапа... , , но, ако гапът не се запълни /скоро/?..., ще, ще, ама - кога?...,пък и всеки знае себе си...

Успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от virus79 Разгледай мнение
                      Младежи ударих една медитация и ми се виде 103+ ,
                      някой друг медитирал ли е на тая двойка че съм наскачал с много ?
                      Трябва от някъде да се избива че жената от другата страна е отворила кранчето....
                      Не знам. Аз в момента не медитирам, а онанирам. Но, ако смяташ да пълниш басейна, по-добре спри кранчето на жената. Със сигурност тя ще е победител

Коментар

• USD/JPY

Младежи ударих една медитация и ми се виде 103+ ,
                        някой друг медитирал ли е на тая двойка че съм наскачал с много ?
                        Трябва от някъде да се избива че жената от другата страна е отворила кранчето....

Коментар

• и аз вече обърнах платнатапуснах късаци

Коментар

• ЕЕЕ появи се ....аз го хванах от горе да видим
                            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• ТАТО да предупреди с големи букви - ЗАПОЧВА СЕ
                              Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                                Принципно да 31.90 е стопа ...аз от 32 прибрах дългите със стоп на 31.62 и сега ако ги бях оставил както теб ...може да одари 31.50 и нов връх...и от там да тръгне на долу ..тоест пробив на 31.90 не променя нищо ..Търся ключово ниво и изненадата...ПО правило на на 31.90 дълги не си променяи позицията ...може да видим и плътен тест на 33.25...Успех
                                според мен мине ли ,3150, скоро нов връх няма да има,но ще видим

Коментар

Working...
                                X