Добър ден на газарите....теста на 33.25 плътен ....корекцията времево готова за на долу и тест на 29.50 стоп на късите на връх 34.24 .Влизах къс от връх и при нарушени къси дълъг.....но вече в подножието на връх няма да вляза дълъг до ударен стоп
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе съм на море бре
На тръстиката съм. Ходих по близките морета. Следващата седмица пак ще ходя в края. Най много още 2-3 пъти да отида след това. Криза
МАМУН значи лъже като некой
долен ШЕБЕК!!!!
То не си на тръстиката, а май с
политика се занимаваш повечко,,,,,,,,,Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеMAMУН как е по мУрето???
Там дето си ти пълен ли е кУрортО???
Има ли безплатни БАНАНе, и акУ няма
що няма и колко стрват евентуалните???
На тръстиката съм. Ходих по близките морета. Следващата седмица пак ще ходя в края. Най много още 2-3 пъти да отида след това. Криза
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЧерен, колко да е черен. СлънцИ, птички, мУре
Там дето си ти пълен ли е кУрортО???
Има ли безплатни БАНАНе, и акУ няма
що няма и колко стрват евентуалните???Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЕ ни мой ли малко по-топло да е времето къде е чак октомври
Мамуне виде ли фейса ,кърти мифки
Скоро и у наща махала
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДубре, ще си мълча
Аз фундаментално исках да кажа, че убавите петъци се случват през октоннри
Мамуне виде ли фейса ,кърти мифки
Скоро и у наща махалаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
При EUR/JPY имайте предвид и това:
EUR/JPY tumbling for second day in a row following Japanese CPI data
Успешен и не толкова черен петъкПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеЯзе питам ФУНДАМЕНТАЛИСТИТО,
а не тия дето плюскат БАНАНе
и не са слезнали още от КЛОНИТO!!!
Аз фундаментално исках да кажа, че убавите петъци се случват през октоннри
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЧерен, колко да е черен. СлънцИ, птички, мУре
а не тия дето плюскат БАНАНе
и не са слезнали още от КЛОНИТO!!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеДобрю ютрю)))
Тук имаше ли фундаменталисти???
Да се явяват веднага!!!
Днес ли е ЧЕРНИЯ петък????
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеДръж ТАТО-вото , че със Стамбата ви чакат яки маржин колове следващия месец
На мен ми думна стопчето , ясна индикация , бай лимити на всеки 50-100 пипса .
най високата прогноза там е до ,33 за седмицата ... а дано се спре до там !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеТАТО да предупреди с големи букви - ЗАПОЧВА СЕ
На мен ми думна стопчето , ясна индикация , бай лимити на всеки 50-100 пипса .Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениедобър ден, добри хорица.къртите ли пазара
чакам паунда да слезе и да се кача пакАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар