Първоначално изпратено от 4ono
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнениеДолар йена е прекупена на 4 часа и 1 час , и има дивергенции на 1 час и 30 м. Очаквам корекция. Дълга 97.795 стоп на 97.69.
Some technicians are calling for a move down to 92.53 before the macro bull trend in the cross resumes. Shorter-term support for USD/JPY comes in at the Fibonacci projection of 97.64. Below that level comes the session lows at 97.62 and the key “bulls’ last stand” or “correction support” at 97.30. Resistance for USD/JPY comes in at session highs of 98.33 and is backed up by previous support / now resistance of 98.88 and Thursday’s peak of 100.47.
USD/JPY pulling back after Kuroda headlines make the roundsПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениедобро утро!
Успехи на всичкото спекулант
Курода вече се изказа - яната щяла да бъде още малко силна
В сряда - Бернанке се чака да намекне за повреда в принтера, ама надали
В четвъртък - Супер Марио е време да направи силно изказване - я надоле, я нагоре за юрото
Ще има екшън... Умната!Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеРеших да го изчакам, така или иначе тоя минус го задържах до 1,28, дори можеше да стане и 1,27 без големи опасения, а в случая тренда е по-високичък и мога да ударя насрещен, в случая къс, за да компенсирам от там. Не съм наясно с термините, може и да пиша глупости, затова по-добре да не обяснявам много какво ми е в главата, че ще ми прехвърляте мненията в тема Бисери и вицове.
Така е, хората вкарват десетки и стотици хиляди евра, при мен е просто опит да си докарвам допълнителни финанси, каквото стане!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеВ правилна посока си - търпение трябва И по-добро отваряне - гледай ги на различни таймфреймове преди да отвориш.
За конкретната позиция - имаш избор който сам трябва да вземеш - или правиш минус, а минус винаги може да се избие. Или изчакваш, като рискът пак да се увеличи минуса го има. Друг вариант е да хеджираш - или със същата двойка като отвориш с малко и после добавяш да разтвориш "ножицата" или с друга двойка с ясен тренд.
Търси за свръхкупен/свръхпродаден пазар - винаги е добър ориентир. Успех!
Първоначално изпратено от noker Разгледай мнениеИзчакай малко. Щом е обърнал тренда значи имаш шанс. А и да загубиш какво толкова. Няма да си първия нито последния.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеИмам едни дълги на 1,339 и ги чакам цял месец да ги изчистя и сега много се двоумя дали да не ги махна, дори и на минус, докато ми е най-малка загубата. Ама все си мисля, че 1,35 е близо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеНе съм ги планирал месечни, просто не им слагам стопове и чистя, когато са ми на плюс. Правя си плановете да имам еднакви къси и дълги сделки /с +- 20-30 евро/, след което когато ме устройва малко по малко си ги чистя. И така постоянно правя нови и чистя стари. Въпросът е, че когато пуснах дългите не ми се отдаде възможност да си взема печалби.
За конкретната позиция - имаш избор който сам трябва да вземеш - или правиш минус, а минус винаги може да се избие. Или изчакваш, като рискът пак да се увеличи минуса го има. Друг вариант е да хеджираш - или със същата двойка като отвориш с малко и после добавяш да разтвориш "ножицата" или с друга двойка с ясен тренд.
Търси за свръхкупен/свръхпродаден пазар - винаги е добър ориентир. Успех!Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Не съм ги планирал месечни, просто не им слагам стопове и чистя, когато са ми на плюс. Правя си плановете да имам еднакви къси и дълги сделки /с +- 20-30 евро/, след което когато ме устройва малко по малко си ги чистя. И така постоянно правя нови и чистя стари. Въпросът е, че когато пуснах дългите не ми се отдаде възможност да си взема печалби.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ALEX_D_GREAT Разгледай мнениеПичове, това евро що така не иска да се предава? Една седмица само къси пускам от къде ли не.
Коментар
Коментар