Принципно да 31.90 е стопа ...аз от 32 прибрах дългите със стоп на 31.62 и сега ако ги бях оставил както теб ...може да одари 31.50 и нов връх...и от там да тръгне на долу ..тоест пробив на 31.90 не променя нищо ..Търся ключово ниво и изненадата...ПО правило на на 31.90 дълги не си променяи позицията ...може да видим и плътен тест на 33.25...Успех
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеДобър ден на газарите...не мисля да одари 34.15 достатъчно взех от дългите ....време му е да тества 29.50
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеДобро утро на газарите...напомням късите се вземат от горе ....дълги след сигнал за реверсия на горе и връщане От доло.....успех
Коментар
-
Я па - с моите /МИ/ "бисери"...
Злато /условно - убежище №1/ - гап. Следствие: зелено /условно - убежище №2/ - пада. Следствие - евро - расте. Някъде сме ги приказвали тия неща, не че нещо ново сме казалЕ, де...
Никой не би се ангажирал да ми каже, дали, зеленото ще почне да расте едва - след запълване на гапа на златото - за всички времеви графики - до 4 часова включително, или това ще стане, преди запълване на гапа... , , но, ако гапът не се запълни /скоро/?..., ще, ще, ама - кога?...,пък и всеки знае себе си...
Успехи!If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеДобро утро , до петък според мен трябва да имаме движение при ЕУР/УСД с
наклон надолу , като това ще му е за последно . Държа си късата от върха от миналата
седмица , като стопът все така си стои на 1.3210 , мисля че до петък ще видим
нещо около и под 1.3000 и от там към 1.3500 и 1.3700 .
EUR/USD: Likely to test 1.3400 over few daysПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Добро утро , до петък според мен трябва да имаме движение при ЕУР/УСД с
наклон надолу , като това ще му е за последно . Държа си късата от върха от миналата
седмица , като стопът все така си стои на 1.3210 , мисля че до петък ще видим
нещо около и под 1.3000 и от там към 1.3500 и 1.3700 .Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
USD/JPY should, in theory, rally on the Abe victory
The victory scored by Japanese Prime Minister Shinzo Abe's ruling coalition on Sunday is being viewed as bearish for the Yen as traders are betting on more of the same policies and rhetoric that has taken the USD/JPY from below 80 in September of last year to current levels at over 100.
USD/JPY key technical levels
While most technicians are fully bullish on the USD/JPY in a longer-term, macro basis, some say the short-term upside will face key resistance at 101.33. Short-term support for USD/JPY comes in at Friday’s low of 99.79. That support is followed by the 7/16 pivot low 0f 98.887 and the 7/11 short-term low at 98.23. First resistance for USD/JPY comes in at the Friday’s high 100.859, followed by Fibonacci “correction resistance” at 101.33 and the 7/8 intra-day high of 101.525.
Е, тъй като стане да се чудят нагоре-надолу и си отварям къси за по-сигурноПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДомУОправителю, абе теб кога ще те баннат ?Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от noker Разгледай мнениеНе си правете черен хумор с нещастието на хората. Горките австралийци. Като гледам как ги разлюля ми настръхна косата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИмаме си и силно земетресение в НЗ. Добрутро ви!
http://www.emsc-csem.org/Earthquake/....php?id=326804
новозенландеца отвори без екшънТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИмаме си и силно земетресение в НЗ. Добрутро ви!
Коментар
Коментар