IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение

21:30 USD Fed Chairman Bernanke Speaks

Да не им ритне геометриите
    Стига бе, това съм го пропуснал. По какъв повод ще говори пък сега? Къде го прочете? Последния път само направи мъглата по-голяма, аре стига вече! Днес таман си викам,че освен немските данни в 13:00 няма някакви сериозни новини и те ме утрепа!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Добро утро млади и нови трейдъри

Гледам с чертичките и свещичките се занимавате , лошо няма щом ви помага

Успешна сесия!

21:30 USD Fed Chairman Bernanke Speaks

Да не им ритне геометриите
      Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• И аз мисля, че тръгна да пада еврото. Резнах го от 1.3302 - след втория провал да пробие триъгълника нагоре. Сега въпроса е до къде може да стигне? Мисля, че ако пробие дъното от миналата седмица има един магнит на 1.2992 който ще го тестват - това като дългосрочна прогноза.

Коментар

• Май тръгва да пада еврото. КЪСА от 3290.
          chef

Коментар

• Джапанката добре даде и дава
            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Добро утро млади и нови трейдъри

Гледам с чертичките и свещичките се занимавате , лошо няма щом ви помага

Успешна сесия!
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Добро утро и от мен. На едночасова на евро/долар имаме триъгълник. в 9:15 на 5 мин се вижда фалшив пробив на 1.3310. Сега май ни предстои тест на долната страна на 1.3290/95. Според мен пробива на този триъгълник ще даде малко повече ясното поне днес какво движение ни чака.

Коментар

• Готово е за 30.80 ако днес не го видим ....'ще изгради зона за нагоре ...а защо тя да не е и 31.80
                  Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Тръгваме към тест на 1,3344.До там дълги, но от 1,3348 - къси със стоп на 1,3430

Коментар

• Тая сутрин сънувах, че след месец скача до 1,40. Не помня да съм сънувал от седмица и на горе!
                      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                        ако минем това ниво 1,3344 сме директно нагоре
                        Между 1.3345-1.3395 ти е зоната, която трябва да пробие за нагоре.

П.П. А, какво мислиш, ако пробие 1.3175 - тогава какво ще стане и кое е по-близко?

Коментар

• Абе, к'ви са тези дето постоянно ми звънят да ми предлагат акции от NYSE и да ме зарибяват да им даваm пари. Дайте мнения. Добри ли са? Знаят ли какво правят? Каква е реалната доходност?

Коментар

• ако минем това ниво 1,3344 сме директно нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                              евро-долар сякаш се насочва 1.35
                              В момента сентимента разпродава евра през долар, йена, австралиец.

Кой ще купува, ако не е тайна?

1,35 теоритично е възможно, ма на практика едва ли.

Чакаме Тато да се обади за подводницата, дотогава пасс

Коментар

• 1,4343 също не е тествано

Коментар

Working...
                                X