колегата не е от вчера...привет и успешни позиции
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Нека ми е. Къс съм от 1.5463, а както хиляди пъти съм казвал - Profit never wrong
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеИзбърза.Ай сиктир, аман от "специалисти"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Charts Разгледай мнениеКаса на дългите от 1.5214 в кабела на 1.5391..... сполай виАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеСтига бе, това съм го пропуснал. По какъв повод ще говори пък сега? Къде го прочете? Последния път само направи мъглата по-голяма, аре стига вече! Днес таман си викам,че освен немските данни в 13:00 няма някакви сериозни новини и те ме утрепа!
Освен ако не са се объркали нещо... или пък някакво вътрешно инфо да иматПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение97.60 къс на джапанката стоп на 98.60 после добавка на пробива на дъноLast edited by hristo72; 07.08.2013, 15:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепаунда прави класическо изпълнение " лов на стопове в отпускарския сезон"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Charts Разгледай мнениеЛошо..... щом си на фаза сънища на нива и пазар, значи загубите ти тепърва предстоятОт как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Лошо..... щом си на фаза сънища на нива и пазар, значи загубите ти тепърва предстоят
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеТая сутрин сънувах, че след месец скача до 1,40. Не помня да съм сънувал от седмица и на горе!Ай сиктир, аман от "специалисти"
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
21:30 USD Fed Chairman Bernanke Speaks
Да не им ритне геометриитеОт как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
Коментар