IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• евро-долар сякаш се насочва 1.35

Коментар

• Споко, бря - еврака е свръх-надценен в момента.

П.П. Няма се учудя тия от изблик да безнадеждност да барнат и лихвата на ЕЦБ нагоре малко.

Смешна стори е ЕЗ - рекордна безработица, дет' нямат идея как ще я борят и феноменални дефицити и се пърчат още за скъпо евро - хихи

Сладури

Само тъпата Меркел има интерес от скъпо евро - всички други по периферията го духат в момента яко.
      Last edited by marandi; 07.08.2013, 00:55.

Коментар

• Моите очаквания са, че печатницата няма да я спират тая година. Ако изобщо я барнат, то ще е чак догодина(2014), и то само ще я намалят малко. Примерно от 85 на 80. Това ще има ефект, но като я позадържат на това ниво без ново намаляване още много месеци наред и цацата ще се усети, че вятъра продължава да духа от същата посока.
        Да не забравяме, че на Бернанке му изтича мандата и се опитва да се покаже, че при него нещата уж отиват на добре. И като дойде новия и каже, "ми то положението не е много розово" и става пак интересно.

А... и да не забравяме, че след някой и друг месец пак ще ударят тавана на дълга.

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
          По-добре се не обзалагай

Предстоят спиране на печатницата и избори в Германия - ако съвпаднат още другия месец ще го видиш...

По-притеснително ще е, ако не стигне преди това 1.38 - ти да видиш криза тогава...
          сакън 1.38 да не се чува

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
            Има наистина вероятност за корекция тук , но тя според моите скромни изчисления
            със зор ще стигне 1.3000 , а 1.2000 може да си го чакате другата година по това
            време , готов съм да се обзаложа за още една бутилка
            По-добре се не обзалагай

Предстоят спиране на печатницата и избори в Германия - ако съвпаднат още другия месец ще го видиш...

По-притеснително ще е, ако не стигне преди това 1.38 - ти да видиш криза тогава...
            Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
              Има наистина вероятност за корекция тук , но тя според моите скромни изчисления
              Ама на мен и 1.31 ми стига

Коментар

• Има наистина вероятност за корекция тук , но тя според моите скромни изчисления
                Мнението ми води до фалит !

Коментар

• затварям късото сребро на 19.45
                  и +30 много се провлачи ...

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение

МАМУН е човек,той от нашите.само се преправя за заблуда на противника
                    БА,,,,,,ЧИЛЯК не е станал МАМУН още,
                    щото таз година пазара на 2-3 пъти
                    го беше РАЗКИКЕРЧИЛ до ШИБЕК !!!
                    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• ДА познава ме се ...ходихме на сватбата на ТАТО
                      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Въпрос, не много по темата, тук пишещите, не сте 2-3-4, познавате ли се на живо и правите ли някакви срещи, били те в София, Варна?
                        От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• До като Тато не каже няма потапяне...........е то чак такъв спек нее било

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                            Tато потапяи подводницата
                            айде вече,че ми се изчака чакалото

Коментар

• Tато потапяи подводницата

Коментар

• Първоначално изпратено от cheff Разгледай мнение
                                Зравейте на всичкото трейдъррр!
                                Ке буттаме ли еврото или да?
                                Нали знаете, че когато всички вече чакат 35-6-7 то се
                                хлъзга нанадолу.
                                По- скоро е обратното - масата чака именно да пада и се е набълбукала с къси от по- ниски нива. Което не значи, че еврото трябва да расте.

Коментар

Working...
                                X