евро-долар сякаш се насочва 1.35
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Споко, бря - еврака е свръх-надценен в момента.
П.П. Няма се учудя тия от изблик да безнадеждност да барнат и лихвата на ЕЦБ нагоре малко.
Смешна стори е ЕЗ - рекордна безработица, дет' нямат идея как ще я борят и феноменални дефицити и се пърчат още за скъпо евро - хихи
Сладури
Само тъпата Меркел има интерес от скъпо евро - всички други по периферията го духат в момента яко.Last edited by marandi; 07.08.2013, 00:55.
Коментар
-
Моите очаквания са, че печатницата няма да я спират тая година. Ако изобщо я барнат, то ще е чак догодина(2014), и то само ще я намалят малко. Примерно от 85 на 80. Това ще има ефект, но като я позадържат на това ниво без ново намаляване още много месеци наред и цацата ще се усети, че вятъра продължава да духа от същата посока.
Да не забравяме, че на Бернанке му изтича мандата и се опитва да се покаже, че при него нещата уж отиват на добре. И като дойде новия и каже, "ми то положението не е много розово" и става пак интересно.
А... и да не забравяме, че след някой и друг месец пак ще ударят тавана на дълга.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеПо-добре се не обзалагай
Предстоят спиране на печатницата и избори в Германия - ако съвпаднат още другия месец ще го видиш...
По-притеснително ще е, ако не стигне преди това 1.38 - ти да видиш криза тогава...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеИма наистина вероятност за корекция тук , но тя според моите скромни изчисления
със зор ще стигне 1.3000 , а 1.2000 може да си го чакате другата година по това
време , готов съм да се обзаложа за още една бутилка
Предстоят спиране на печатницата и избори в Германия - ако съвпаднат още другия месец ще го видиш...
По-притеснително ще е, ако не стигне преди това 1.38 - ти да видиш криза тогава...Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеИма наистина вероятност за корекция тук , но тя според моите скромни изчисления
със зор ще стигне 1.3000 , а 1.2000 може да си го чакате другата година по това
време , готов съм да се обзаложа за още една бутилка
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
МАМУН е човек,той от нашите.само се преправя за заблуда на противника
щото таз година пазара на 2-3 пъти
го беше РАЗКИКЕРЧИЛ до ШИБЕК !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеTато потапяи подводницата
Коментар
-
Първоначално изпратено от cheff Разгледай мнениеЗравейте на всичкото трейдъррр!
Ке буттаме ли еврото или да?
Нали знаете, че когато всички вече чакат 35-6-7 то се
хлъзга нанадолу.
Коментар
Коментар