IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
    Тато млада булка на легло го чака ама той наби късите и сега ще ги развинти...Наздраве Тато сипах си едно ...яд ме е че точно утре няма да съм на пазара
    Ха наздравичката и ха дано келепирец има от късите
    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Тато млада булка на легло го чака ама той наби късите и сега ще ги развинти...Наздраве Тато сипах си едно ...яд ме е че точно утре няма да съм на пазара
      Не съм на къси. Отказах се да добавям още къси ;D

Редакция:

А наздраве и от мен, след 15 мин съм на маса.
      Last edited by Reptil; 07.08.2013, 22:45.
      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Тато млада булка на легло го чака ама той наби късите и сега ще ги развинти...Наздраве Тато сипах си едно ...яд ме е че точно утре няма да съм на пазара
        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
          . Сега всичките са на доларови позиции. Няма да се получи така.
          Така ли? А това евро как стигна дотук ако всички са на доларови позиции?

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
            Кво стана бе, що така мълчание? Имам да излизам, чакат ме заради форекса, не ми се гледа пак през телефона!
            Да чакат ...... инак форексу нема да те чака

Коментар

• Кво стана бе, що така мълчание? Имам да излизам, чакат ме заради форекса, не ми се гледа пак през телефона!
              От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Нека шоуто да започне сега !!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                  Тоз форум не е показателен в световен мащаб Ти си гледай ТАТОвото графиката
                  Ако гледаме толкова глобално ? Нещо ми подсказва , че количеството продадени и купени евра е равно. Важното е кой е купувал и кой продава има и трети фактор (кой е печатал, но това е една друга тема).

Коментар

Ти къде прочете в последните 3 страници на този форум някой да е купил евра?
                    Тоз форум не е показателен в световен мащаб Ти си гледай ТАТОвото графиката

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                      Щом се качва еврака значи певечето са на еврови позиции точно от един месец еврака на дейли се качва от 2757
                      Ти къде прочете в последните 3 страници на този форум някой да е купил евра?

Коментар

• Пффф тичам до аптеката....Ша го буши изнанагоре
                        "Я моем копам,моем и да не копам..."

Коментар

Трябва да има финт до 1.345-1.35 преди да падне сняг на пързалката. Сега всичките са на доларови позиции. Няма да се получи така.
                          Щом се качва еврака значи певечето са на еврови позиции точно от един месец еврака на дейли се качва от 2757
                          Last edited by ТАТО; 07.08.2013, 21:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВутеТо Разгледай мнение
                            Ко стана сега ? Ке спийчва ли брадатия или нема ? Да знам дали да ода за апчета
                            Отивай има още половин час

Коментар

Още 5 мин и се потапя....ще ме искефи
                              Трябва да има финт до 1.345-1.35 преди да падне сняг на пързалката. Сега всичките са на доларови позиции. Няма да се получи така.

Коментар

• Ко стана сега ? Ке спийчва ли брадатия или нема ? Да знам дали да ода за апчета
                                "Я моем копам,моем и да не копам..."

Коментар

Working...
                                X