Първоначално изпратено от kotara22
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеТато млада булка на легло го чака ама той наби късите и сега ще ги развинти...Наздраве Тато сипах си едно ...яд ме е че точно утре няма да съм на пазара
Редакция:
А наздраве и от мен, след 15 мин съм на маса.Last edited by Reptil; 07.08.2013, 22:45.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение. Сега всичките са на доларови позиции. Няма да се получи така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеКво стана бе, що така мълчание? Имам да излизам, чакат ме заради форекса, не ми се гледа пак през телефона!Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеТоз форум не е показателен в световен мащаб Ти си гледай ТАТОвото графиката
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеТи къде прочете в последните 3 страници на този форум някой да е купил евра?Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеЩом се качва еврака значи певечето са на еврови позиции точно от един месец еврака на дейли се качва от 2757
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеТрябва да има финт до 1.345-1.35 преди да падне сняг на пързалката. Сега всичките са на доларови позиции. Няма да се получи така.Last edited by ТАТО; 07.08.2013, 21:55.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВутеТо Разгледай мнениеКо стана сега ? Ке спийчва ли брадатия или нема ? Да знам дали да ода за апчетаТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеОще 5 мин и се потапя....ще ме искефи
Коментар
Коментар