Ако еврото затвори седмицата над 1.34, не смятате ли, че това променя настройката на пазара за доста дълго време напред и нива от поне 1.40 предстоят до месец-два?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Да, това е дългосрочния план, но тия дни по свещичките изглежда, че трябва да падне малко. 1,32-1,325 поне.
Редакция:
Вие сте разбирачите, аз изразявам своето мнение. Не претендирам да съм мастър.Last edited by Reptil; 08.08.2013, 11:26.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеЗапочва да ме плаши това евро. Доста се застоя на тия горни позиции, а очаквах, че след вчерашния максимум 3333 /който подмина вече няколко пъти без проблеми/ ще се срине до 325...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Charts Разгледай мнениеТи пък! Хемилио и мисъл!?!
Намери си постовете ми от преди 2-3 седмици и виж кога говорех,че около 1,50xx е перфектно за бай!
Аз съм си го отиграл,и не съм длъжен да се обеснявам на разни ........... какво и как правя-КАПИШ?
аЙ СЪС ЗДРАВЕ-НЕ МИ СЕ ДЖАФКА РАНО РАНО!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеEииииийййййй
Няма кой за ЛЕГЕНДАРНОТО
1,3333333333333333333333333
едно честито да каже!!!
....мииии, честито! /ама с ПОЛОВИН уста/...
..., а - ако ходи на други /легендарни/ височини - голяма сеч ще бъде..., но те - хората си го знаят: пазарът разполага /и Меркел, де - да не я забравяме, че поне засега държи юздите на де-що има пазари..., грозна жена, еййй - никакъв гювеч не пуска!/
Успех!If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Ти пък! Хемилио и мисъл!?!
Първоначално изпратено от vavas Разгледай мнениеХемилио, на 4 часовата графика цъфна една дожа. Май ще връща кабела до 1.54.
Как мислиш?Ай сиктир, аман от "специалисти"
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеГледам трейдвате,ама само за пустото евро говорите
Кабела днес скъса синджира 3 фигури
Как мислиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеТАТО ке си ляга че млада булка го чака в кревато утре заран ке видим кон боб яде ли Айде наслука
Коментар
Коментар