IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако еврото затвори седмицата над 1.34, не смятате ли, че това променя настройката на пазара за доста дълго време напред и нива от поне 1.40 предстоят до месец-два?

Коментар

• Да, това е дългосрочния план, но тия дни по свещичките изглежда, че трябва да падне малко. 1,32-1,325 поне.

Редакция:

Вие сте разбирачите, аз изразявам своето мнение. Не претендирам да съм мастър.
      Last edited by Reptil; 08.08.2013, 11:26.
      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
        Започва да ме плаши това евро. Доста се застоя на тия горни позиции, а очаквах, че след вчерашния максимум 3333 /който подмина вече няколко пъти без проблеми/ ще се срине до 325...
        Това е само началото и ,ако се движи така анемично може и 1.355 да не го спре.

Коментар

• Мен не ме плаши. Преди малко ме отчая.

Коментар

• Започва да ме плаши това евро. Доста се застоя на тия горни позиции, а очаквах, че след вчерашния максимум 3333 /който подмина вече няколко пъти без проблеми/ ще се срине до 325...
            От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• При нзд-то се задават добри нива за sell , по мои сметки от понеделник трябва
              да започне , сигурно това ще даде старта и на евровата , затворих ръчно дългите .
              Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от Charts Разгледай мнение
                Ти пък! Хемилио и мисъл!?!
                Алоу,Финансовия анализатор-я по-кротко!

Намери си постовете ми от преди 2-3 седмици и виж кога говорех,че около 1,50xx е перфектно за бай!

Аз съм си го отиграл,и не съм длъжен да се обеснявам на разни ........... какво и как правя-КАПИШ?

аЙ СЪС ЗДРАВЕ-НЕ МИ СЕ ДЖАФКА РАНО РАНО!
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                  Eииииийййййй
                  Няма кой за ЛЕГЕНДАРНОТО
                  1,3333333333333333333333333
                  едно честито да каже!!!

....мииии, честито! /ама с ПОЛОВИН уста/...

..., а - ако ходи на други /легендарни/ височини - голяма сеч ще бъде..., но те - хората си го знаят: пазарът разполага /и Меркел, де - да не я забравяме, че поне засега държи юздите на де-що има пазари..., грозна жена, еййй - никакъв гювеч не пуска!/

Успех!
                  If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Eииииийййййй
                    Няма кой за ЛЕГЕНДАРНОТО
                    1,3333333333333333333333333
                    едно честито да каже!!!
                    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Ти пък! Хемилио и мисъл!?!

Първоначално изпратено от vavas Разгледай мнение
                      Хемилио, на 4 часовата графика цъфна една дожа. Май ще връща кабела до 1.54.
                      Как мислиш?
                      Ай сиктир, аман от "специалисти"

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        Гледам трейдвате,ама само за пустото евро говорите
                        Кабела днес скъса синджира 3 фигури
                        Хемилио, на 4 часовата графика цъфна една дожа. Май ще връща кабела до 1.54.
                        Как мислиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                          ТАТО ке си ляга че млада булка го чака в кревато утре заран ке видим кон боб яде ли Айде наслука
                          Ей ТАТО и да си изрежеш ноктите на краката, да не скъсаш чаршафите...хахаха

Коментар

• ТАТО ке си ляга че млада булка го чака в кревато утре заран ке видим кон боб яде ли Айде наслука
                            Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Гледам трейдвате,ама само за пустото евро говорите
                              Кабела днес скъса синджира 3 фигури
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Репти има едно правило ...отворена позиция на загуба не се добавя...запомни го сега бягай на купона нас дъртите не ни гледай ..ние сме здухани
                                Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

Working...
                                X