If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен още е рано за дълги, вече късно за къси. Освен да се чака, няма какво друго да се направи.
Късно за къси ли
При този изразен тренд, сентимент и новини след малко за германския ПМИ, после за нонфарм и утре лихвите на ЕЦБ може да има повишено внимание, но и добър вход за още къси...
Още чакам да видя какво ще стане, не ми се слага нова чакаща, защото с предишната са на много близко разтояние една от друга. Милсхе си за 1.2692 , но ..... така и ще остане за сега.
Усяех на всички
Според мен още е рано за дълги, вече късно за къси. Освен да се чака, няма какво друго да се направи.
Още чакам да видя какво ще стане, не ми се слага нова чакаща, защото с предишната са на много близко разтояние една от друга. Милсхе си за 1.2692 , но ..... така и ще остане за сега.
Усяех на всички
590 пипса месечна свещ за септември - тудей е края на месеца ....... очаквайте поне още половината още надоле ......... демек още 300 пипса до около 2270 за октомври
А , ако не стане това , което заявяваш с такъв апломб - ще си обръснеш ли 7-те останали косъма над ушите ! От тука - само дълги !!! ДО 1.33333 !!! Ако ще да ходи на паритет ! АМА НЕМА ДА СТАНЕ БЕЗ КОРЕКЦИЯ !! Капиш , дрътия Тато ? Абе , ти да не си първи брат'чет на Реда ?? Сака'че сте един човек , така ми мяза ??
590 пипса месечна свещ за септември - тудей е края на месеца ....... очаквайте поне още половината още надоле ......... демек още 300 пипса до около 2270 за октомври
Ашколсун,ще намажем филията
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Нече ме интересува посоката му но ...очакващата 20% корекция на индексите какво е ... Продажба на индекс покупка на долар...значи ще поскъпва.... А колкото до еврейте това ги устройва даси ги освободят на високи нива и после отново да нисе усмихнат.
Нече ме интересува посоката му но ...очакващата 20% корекция на индексите какво е ... Продажба на индекс покупка на долар...значи ще поскъпва.... А колкото до еврейте това ги устройва даси ги освободят на високи нива и после отново да нисе усмихнат.
руските баби купували долари , информация на ухо .
и няма да се заяждате с еврейската валута евро . все едно ти да си иван и да нариташ сина си еванчо щото обиждал еленка
Значи смело и безотговорно надуваме на юг. Това че не правим корекции може би е сигнал че пътя ще е дълъг. Дори големите играчи не рискуват да контрят тренда.
Коментар