IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
    ако продължават със същите новини и с филма мълчанието на агнетата,европейски вариант-само един ще блее и то рядко.около 1.2 всички вече, ще питат за паритета
    Това за паритета го слушам от 2007-ма... А колко пъти двойката е стигала близо до 1,2 от тогава насам...
    http://jennykaravacheva.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
      Колега това би било пагубно за американската икономика, толкова високи нива на долара. Имам интуитивното усещане, че ФЕД ще направи и невъзможното да не разреши тези високи нива на долара
      Ако е така, значи не биха повишили лихвите. Досега, обаче, никой и дума не отрони за отлагане, а напротив, за по-скорошно вдигане. Засега тези стойности на долара ги устройват, явно.
      http://jennykaravacheva.blogspot.com/

Коментар

• ако продължават със същите новини и с филма мълчанието на агнетата,европейски вариант-само един ще блее и то рядко.около 1.2 всички вече, ще питат за паритета
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• добре добре паритет щом искате аааааааааайди на паритета

Коментар

• [QUOTE=the architect;1059700212]дълги дълги минетки през 50 . еврейска изкуствена работа . 1.70 чака[/QUO

Не пич има още доста път надолу-до паритета
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение

Скоро пак ще е така... пече се...

А дано.....,ние сме насреща.....
              „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
              Джеси Ливърмор

Коментар

• дълги дълги минетки през 50 . еврейска изкуствена работа . 1.70 чака

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                  Значи смело и безотговорно надуваме на юг. Това че не правим корекции може би е сигнал че пътя ще е дълъг. Дори големите играчи не рискуват да контрят тренда.
                  Големите играчи не бият тъпана като решат да направят нещо. Ние го разбираме в последствие, както вероятно ще стане и сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                    И кво?? Вече сме в орбитата на 1.26!! Мисля че в началото на месеца го писах. И няма изгледи да обърне.
                    Значи смело и безотговорно надуваме на юг. Това че не правим корекции може би е сигнал че пътя ще е дълъг. Дори големите играчи не рискуват да контрят тренда.
                    http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
                      Преди правеше по 2-3 фигури на вечер в едната посока и после връщаше и ако си объркал да отвориш в грешната посока на сутринта може и на печалба да затвориш.....

Скоро пак ще е така... пече се...
                      Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                        Внимавай с яната, че там асансьорите са бързи...

Преди правеше по 2-3 фигури на вечер в едната посока и после връщаше и ако си объркал да отвориш в грешната посока на сутринта може и на печалба да затвориш.....
                        „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                        Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                          ами ако спреш с глупостите на метатрейдър 4 и започнеш да търгуваш наистина, може и да ти станат интересни.
                          нищо лично,нямам сметка при тях имам при конкурентите им
                          Ти при кои си ве, Сачма ???
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнение
                            За сега само при йената една дълга позиция. Малко нервна ситуация, но ще го преживеем.
                            Внимавай с яната, че там асансьорите са бързи...
                            Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• andi

Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                              ами ако спреш с глупостите на метатрейдър 4 и започнеш да търгуваш наистина, може и да ти станат интересни.
                              нищо лично,нямам сметка при тях имам при конкурентите им
                              +1
                              Доколкото си спомням Метатрейдър 4 подлъгва неопитните с куп "възможности" - сигнали, технически анализ, автоматична търговия, експерти /така ли им викаха?/ и пр. глупости, които не позволяват на любителите им да станат търговци. Те просто "работят" в полза на брокера си. Ама нищо ново под слънцето, всеки си гледа интереса.
                              ПП. Иначе, ако работиш с платформата, без да обръщаш внимание на "възможностите", бива, става за работа.

Коментар

• Ако евро/долар направи ново дъно , тогава мисля да сложа нов чакащ buy stop , до тогава ще ччакам.
                                Успех на всички

Коментар

Working...
                                X