Първоначално изпратено от andi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеКолега това би било пагубно за американската икономика, толкова високи нива на долара. Имам интуитивното усещане, че ФЕД ще направи и невъзможното да не разреши тези високи нива на долараhttp://jennykaravacheva.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
Скоро пак ще е така... пече се...
А дано.....,ние сме насреща.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеЗначи смело и безотговорно надуваме на юг. Това че не правим корекции може би е сигнал че пътя ще е дълъг. Дори големите играчи не рискуват да контрят тренда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеИ кво?? Вече сме в орбитата на 1.26!! Мисля че в началото на месеца го писах. И няма изгледи да обърне.http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеПреди правеше по 2-3 фигури на вечер в едната посока и после връщаше и ако си объркал да отвориш в грешната посока на сутринта може и на печалба да затвориш.....
Скоро пак ще е така... пече се...Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеВнимавай с яната, че там асансьорите са бързи...
Преди правеше по 2-3 фигури на вечер в едната посока и после връщаше и ако си объркал да отвориш в грешната посока на сутринта може и на печалба да затвориш.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеами ако спреш с глупостите на метатрейдър 4 и започнеш да търгуваш наистина, може и да ти станат интересни.
нищо лично,нямам сметка при тях имам при конкурентите имБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнениеЗа сега само при йената една дълга позиция. Малко нервна ситуация, но ще го преживеем.Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
andi
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеами ако спреш с глупостите на метатрейдър 4 и започнеш да търгуваш наистина, може и да ти станат интересни.
нищо лично,нямам сметка при тях имам при конкурентите им
Доколкото си спомням Метатрейдър 4 подлъгва неопитните с куп "възможности" - сигнали, технически анализ, автоматична търговия, експерти /така ли им викаха?/ и пр. глупости, които не позволяват на любителите им да станат търговци. Те просто "работят" в полза на брокера си. Ама нищо ново под слънцето, всеки си гледа интереса.
ПП. Иначе, ако работиш с платформата, без да обръщаш внимание на "възможностите", бива, става за работа.
Коментар
Коментар