Първоначално изпратено от driverf1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеСложих нова чакаща дълга съ сселдните параметри :
Buy stop 1.2690, цел 1.2790, стоп 1.26.
Успех на всички
Каточели евро/долар-а,се опитва да прави корекция.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнениеСпоред мен още е рано за дълги, вече късно за къси. Освен да се чака, няма какво друго да се направи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнениеСпоред мен още е рано за дълги, вече късно за къси. Освен да се чака, няма какво друго да се направи.
При този изразен тренд, сентимент и новини след малко за германския ПМИ, после за нонфарм и утре лихвите на ЕЦБ може да има повишено внимание, но и добър вход за още къси...Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеОще чакам да видя какво ще стане, не ми се слага нова чакаща, защото с предишната са на много близко разтояние една от друга. Милсхе си за 1.2692 , но ..... така и ще остане за сега.
Усяех на всичкиhttp://forex-trade-orb.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеКапиш , дрътия Тато ? Абе , ти да не си първи брат'чет на Реда ?? Сака'че сте един човек , така ми мяза ??Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение590 пипса месечна свещ за септември - тудей е края на месеца ....... очаквайте поне още половината още надоле ......... демек още 300 пипса до около 2270 за октомври
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение590 пипса месечна свещ за септември - тудей е края на месеца ....... очаквайте поне още половината още надоле ......... демек още 300 пипса до около 2270 за октомвриАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеНече ме интересува посоката му но ...очакващата 20% корекция на индексите какво е ... Продажба на индекс покупка на долар...значи ще поскъпва.... А колкото до еврейте това ги устройва даси ги освободят на високи нива и после отново да нисе усмихнат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеНече ме интересува посоката му но ...очакващата 20% корекция на индексите какво е ... Продажба на индекс покупка на долар...значи ще поскъпва.... А колкото до еврейте това ги устройва даси ги освободят на високи нива и после отново да нисе усмихнат.
и няма да се заяждате с еврейската валута евро . все едно ти да си иван и да нариташ сина си еванчо щото обиждал еленка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеЗначи смело и безотговорно надуваме на юг. Това че не правим корекции може би е сигнал че пътя ще е дълъг. Дори големите играчи не рискуват да контрят тренда.http://trader-idimitrov.blogspot.com
Коментар
Коментар