IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
    Каточели евро/долар-а,се опитва да прави корекция.....
    Не е ли по-добре сел стоп преди Драги ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
      Сложих нова чакаща дълга съ сселдните параметри :
      Buy stop 1.2690, цел 1.2790, стоп 1.26.
      Успех на всички

Каточели евро/долар-а,се опитва да прави корекция.....
      „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
      Джеси Ливърмор

Коментар

• Сложих нова чакаща дълга съ сселдните параметри :
        Buy stop 1.2690, цел 1.2790, стоп 1.26.
        Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнение
          Според мен още е рано за дълги, вече късно за къси. Освен да се чака, няма какво друго да се направи.
          Имам една къса от сутринта. И ме е мално яд, щото бе на добър профит, а аз продължавах да чакам още и още. До като не се върна в изходно положение.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнение
            Според мен още е рано за дълги, вече късно за къси. Освен да се чака, няма какво друго да се направи.
            Късно за къси ли

При този изразен тренд, сентимент и новини след малко за германския ПМИ, после за нонфарм и утре лихвите на ЕЦБ може да има повишено внимание, но и добър вход за още къси...
            Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
              Още чакам да видя какво ще стане, не ми се слага нова чакаща, защото с предишната са на много близко разтояние една от друга. Милсхе си за 1.2692 , но ..... така и ще остане за сега.
              Усяех на всички
              http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                Капиш , дрътия Тато ? Абе , ти да не си първи брат'чет на Реда ?? Сака'че сте един човек , така ми мяза ??
                Не Баце ......... той ми е трети братчед
                Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Още чакам да видя какво ще стане, не ми се слага нова чакаща, защото с предишната са на много близко разтояние една от друга. Милсхе си за 1.2692 , но ..... така и ще остане за сега.
                  Усяех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                    590 пипса месечна свещ за септември - тудей е края на месеца ....... очаквайте поне още половината още надоле ......... демек още 300 пипса до около 2270 за октомври
                    А , ако не стане това , което заявяваш с такъв апломб - ще си обръснеш ли 7-те останали косъма над ушите ! От тука - само дълги !!! ДО 1.33333 !!! Ако ще да ходи на паритет ! АМА НЕМА ДА СТАНЕ БЕЗ КОРЕКЦИЯ !! Капиш , дрътия Тато ? Абе , ти да не си първи брат'чет на Реда ?? Сака'че сте един човек , така ми мяза ??

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                      590 пипса месечна свещ за септември - тудей е края на месеца ....... очаквайте поне още половината още надоле ......... демек още 300 пипса до около 2270 за октомври
                      Ашколсун,ще намажем филията
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• 590 пипса месечна свещ за септември - тудей е края на месеца ....... очаквайте поне още половината още надоле ......... демек още 300 пипса до около 2270 за октомври
                        Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                          Нече ме интересува посоката му но ...очакващата 20% корекция на индексите какво е ... Продажба на индекс покупка на долар...значи ще поскъпва.... А колкото до еврейте това ги устройва даси ги освободят на високи нива и после отново да нисе усмихнат.
                          Освен, ако не стане обратното

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                            Нече ме интересува посоката му но ...очакващата 20% корекция на индексите какво е ... Продажба на индекс покупка на долар...значи ще поскъпва.... А колкото до еврейте това ги устройва даси ги освободят на високи нива и после отново да нисе усмихнат.
                            руските баби купували долари , информация на ухо .
                            и няма да се заяждате с еврейската валута евро . все едно ти да си иван и да нариташ сина си еванчо щото обиждал еленка

Коментар

• Нече ме интересува посоката му но ...очакващата 20% корекция на индексите какво е ... Продажба на индекс покупка на долар...значи ще поскъпва.... А колкото до еврейте това ги устройва даси ги освободят на високи нива и после отново да нисе усмихнат.
                              Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                                Значи смело и безотговорно надуваме на юг. Това че не правим корекции може би е сигнал че пътя ще е дълъг. Дори големите играчи не рискуват да контрят тренда.
                                Oще и още ще върви надолу.
                                http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

Working...
                                X