Още 5 мин и се потапя....ще ме искефи
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениекак 20 максимум 5% Тато търси връх и има логика стопа му е на 10 от горе късмет Тато
http://vbox7.com/play:f306b3309eТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеГотово стана работата а сега да видим ТАТО баница ке яде ли ?Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеТАТО не е всички бря ако удари стопу удари - 65 $ загуба пара ли е ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнениекогато всички очакват да се случи едно винаги става другото.да не стане така и с долара.всички го чакаме да се качи а то.... май надоле отиваТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеПробвай , ако държиш, но на демо.
Коментар
-
[QUOTE=gabarduk;1059488598]Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеЕ скъсах те го това Евро, човек да ви завиди...
За цигари има ли?
ТАТО има едно правило "Не повече от 20% от сметката в една позиция" За позиция от 50000 трябва да разполагаш с 250 000 Евро сметка, но правилата ....[/QUOil
или 2500 1:100Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнение
или 2500 1:100
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеНедей бръза щот на ТАТО не се е закачила късата 50000Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение1,3333 го мина преди 5 минути, баира се изкачи, започваме да слизаме надолу.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеА Дано Ама Надали
http://vbox7.com/play:f306b3309eОт как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
Коментар