IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• играем без лимит. Убийте еврото !

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=3O6cjVm_v60
    Last edited by ALEX_D_GREAT; 09.08.2013, 18:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
      В долар яна се оформя глава с рамене с таргет 97.50 при пробив на 96.00
      Я го виждам вход 97, цел 98,50, даже съм турил дънната кога удари рибока да се закача

Коментар

• голем зор да пазаруват то4но на вьрхооо
        молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
          Според ТАТО туй ке бъде върхЪт . Я турнете едно фибоначи избуначи от дънцето от 9 юли 2754 до снощния връх 3400 При меня 61,8 фибо показува 1,3000000000000
          ......... а днес е и петък 9 август - един месец точно от дънцето на 9 юли 2754 ПО-ТА-ПЯ-МЕ-СЕеееееееееееее
          Тато на 15мин. еврото прави флаг. Работата с късите взе да става бозук

Коментар

• В долар яна се оформя глава с рамене с таргет 97.50 при пробив на 96.00

Коментар

• Добър ден !
              Златото спря възходящото си движение от вчера, твърде възможно е това да е корекция, и скоро да тестваме нивото на 1278.20, предният път сякаш не му достигна инерция да пробие и се върна да събере сила...времето ще покаже

Коментар

• Да по някой сметки би трябвало да тръгне днес ....но по едни други след 56 дена от зона 38
                Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Добро утро на газари те!
                  Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

ПО-ТА-ПЯ-МЕ-СЕеееееееееееее
                    Много емоция в тоз ТАТО , ей
                    ПП : Нзд-то според мен е с по голям потенциал да се посурне надолу следващата
                    седмица , защото не успя да бие върха от 25 юли за разлика от еврото , така мисля де .
                    Мнението ми води до фалит !

Коментар

Според ТАТО туй ке бъде върхЪт . Я турнете едно фибоначи избуначи от дънцето от 9 юли 2754 до снощния връх 3400 При меня 61,8 фибо показува 1,3000000000000
                      ......... а днес е и петък 9 август - един месец точно от дънцето на 9 юли 2754 ПО-ТА-ПЯ-МЕ-СЕеееееееееееее
                      Тато ти го потапяш това евро от три дена ама то голям инат Майтапа настрана виждам, че през ноща сме счупили тренд линията на тренд канала който заформихме последните два дена - вижда се на 15 и 30 мин графики. Сега очаквам да видя какво ще направят за да вляза и аз къс.Мисля, че първо ще опитат да възобновят възходящия тренд с два лега нагоре (трябва да се видят на 5 или 15мин) и от там надоле. Аре успех на всички дето търсим късите днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                        Добро утро съфорумци, днес леко се УОспах, ама не съм изтървал нещо съществено от EUR/USD.

Днес се надявам да потегли към 1,319 , за да изчистя две къси, след което да пусна дългите и в очакване на 1,35-40. Много наивно от моя страна, нали?
                        Ко? Не!
                        Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Според ТАТО туй ке бъде върхЪт . Я турнете едно фибоначи избуначи от дънцето от 9 юли 2754 до снощния връх 3400 При меня 61,8 фибо показува 1,3000000000000
                          Last edited by ТАТО; 09.08.2013, 09:44.
                          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Добро утро съфорумци, днес леко се УОспах, ама не съм изтървал нещо съществено от EUR/USD.

Днес се надявам да потегли към 1,319 , за да изчистя две къси, след което да пусна дългите и в очакване на 1,35-40. Много наивно от моя страна, нали?
                            От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

Тоз форум не е показателен в световен мащаб Ти си гледай ТАТОвото графиката
                              Още я гледам тази графика и кое да забележа? Все си е за нагоре.
                              Коя видя , че само я контриш?
                              Last edited by valio1900; 08.08.2013, 23:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнение
                                TATO ко стана с 75к удари ли ги стопо о още ги чакалиш.
                                стига бря стопу е 3420 айде лека ви нощ
                                Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Working...
                                X