Честито на скъсилите
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеFlash: USD/JPY looks vulnerable to downside – Commerzbank
Key Quotes
“It will shortly encounter 95.42 (Fibo), then the 94.70 support line. It is possible that this will hold the initial test, but we are not expecting to see a reversal.”
“The market is increasingly looking toppy and we would allow for losses right back to the 93.75/55 area. This is the June low and the 38.2% retracement of the move up from the September 2012 low.”
“We look for intraday rallies to struggle at 97.15, 97.50 and be capped by 98.50/75.”
Карън е доста точна в анализите си
Успешна седмица, евро-изнасилвачи
Коментар
-
Flash: USD/JPY looks vulnerable to downside – Commerzbank
Key Quotes
“It will shortly encounter 95.42 (Fibo), then the 94.70 support line. It is possible that this will hold the initial test, but we are not expecting to see a reversal.”
“The market is increasingly looking toppy and we would allow for losses right back to the 93.75/55 area. This is the June low and the 38.2% retracement of the move up from the September 2012 low.”
“We look for intraday rallies to struggle at 97.15, 97.50 and be capped by 98.50/75.”
Карън е доста точна в анализите си
Успешна седмица, евро-изнасилвачиПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеЕ да де аз още заранта кат беше скъп еврака туй хортувам
ПО-ТА-ПЯ-МЕ-СЕеееееееееееее
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеТато започва гмуркането
ПО-ТА-ПЯ-МЕ-СЕеееееееееееееТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеТато започва гмуркането
Засега я удържахте. Над 1.3414 щеше да стане избухване и обиране на стопове и се размина на косъм.
Слушайте Тато кога пуска подводници и кога пали ракети.
Тука пишете много яки трейдъри и без злоба помагате на другите.
Задръжте го това темпо, че БГ-то я погребват вече и ще има нужда от 20-30 мощни трейдъра да се излезе от батака
Нивата дет' бях посочил бяха само за тая седмица - другата нямам идея Пазаро какво ще каже.Last edited by marandi; 09.08.2013, 20:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Return Разгледай мнениеТърси се Бедната йена. . Здрасти. Беше пуснал информация за един брокер и линк с промоция преди около 3 месеца и аз се метнах там. Джитках си разни сделки и не си давах зор. Дори бях забравил, че имам акаунт. Сега реших да мина на второ ниво, защото имам спечелени повече от 4 долара, а то стига 1. Обаче системата ми писна за някакви сделки, че били над 10 % и не съм покривал условията. Ок . Приемам го, но странното е, че ми иска да спечеля 20 долара от сега, за да мога да кандидатствам за второ ниво??? Откъде накъде? Нали стига 1 долар, а аз съм спечелил вече близо 5! Тия да не са някакви мошеници? Верно е, че не съм вложил лични средства, но защо ме мотаят и ми губят времето?!? Ти с какви впечатления си от тях?
Коментар
-
Търси се Бедната йена. . Здрасти. Беше пуснал информация за един брокер и линк с промоция преди около 3 месеца и аз се метнах там. Джитках си разни сделки и не си давах зор. Дори бях забравил, че имам акаунт. Сега реших да мина на второ ниво, защото имам спечелени повече от 4 долара, а то стига 1. Обаче системата ми писна за някакви сделки, че били над 10 % и не съм покривал условията. Ок . Приемам го, но странното е, че ми иска да спечеля 20 долара от сега, за да мога да кандидатствам за второ ниво??? Откъде накъде? Нали стига 1 долар, а аз съм спечелил вече близо 5! Тия да не са някакви мошеници? Верно е, че не съм вложил лични средства, но защо ме мотаят и ми губят времето?!? Ти с какви впечатления си от тях?
Коментар
Коментар