IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• М-м-м да, и да стигне до зоната 1,3160-1,3180

Коментар

• Добър вечер тайфа , още малко ако бяха пуснали нзд-то и еврото и можеше да не
      отида и на работа , майтапът настрана ама и 100 000 $ да правя - пак ще ходя .
      Та по темата... съгласен съм с котара - импулс - корекция - импулс , сега в момента
      се развива корекцията според мен и следващият импулс ще е последен надолу .
      А да видим
      Мнението ми води до фалит !

Коментар

• нема що - и това ако е потъване.

Коментар

• eur usd daily

еййййй...гулем си бря ТАТО....наредил си ги на клона 3 рошави черни врани...мани ...маниииии

Коментар

• Всичко късо лесно се хваща.....майката му е дългото на джапанката
            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
              Добро утро , като за последен ден от отпуската ми добре започваме .
              Късото Нзд и Еврото снесоха , но според мен има още накъде , така че ги оставям
              с нулеви стопове и ще опитам да хвана по-голямата част от движението
              Вуйче и аз хванах късото ози,но още няма да го пускам ,мисля има още боб да яде
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                Тато ще се окаже гадател. 15:30 подводница.
                защото ТАТО се пише само с големи букви ТАТОвото - не забравяй
                Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• опа-опа дай-дай дай дйййй

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                    Мое сме тъпи, но за сметка на това пък сме прости пък

Не се сдухвай - гледай в 15:30 какви ще се заформят
                    Тато ще се окаже гадател. 15:30 подводница.
                    От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                      Два часа се занимавам с един селянин тука наду ми главата....е то туй селяните страшна напаст....тъпи тъпи и нахални....накрая го помолих да ме освободи от себе си...и ме гледа на тровено .....какво бил казал....ами на майка ти в ......... ай циба полудях
                      котаране-не си го слагай,като знаеш,че ще ти мине
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                        Два часа се занимавам с един селянин тука наду ми главата....е то туй селяните страшна напаст....тъпи тъпи и нахални....накрая го помолих да ме освободи от себе си...и ме гледа на тровено .....какво бил казал....ами на майка ти в ......... ай циба полудях
                        Мое сме тъпи, но за сметка на това пък сме прости пък

Не се сдухвай - гледай в 15:30 какви ще се заформят
                        Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Два часа се занимавам с един селянин тука наду ми главата....е то туй селяните страшна напаст....тъпи тъпи и нахални....накрая го помолих да ме освободи от себе си...и ме гледа на тровено .....какво бил казал....ами на майка ти в ......... ай циба полудях

Коментар

• Времето на корекцията е приблизително равно на времето на импулса

Коментар

• Напомням ,импулс корекция импулс.....дълбочината на корекцията показва силата и дълбочината на новият импулс

Коментар

• Жица
                                Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

Working...
                                X