М-м-м да, и да стигне до зоната 1,3160-1,3180
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Добър вечер тайфа , още малко ако бяха пуснали нзд-то и еврото и можеше да не
отида и на работа , майтапът настрана ама и 100 000 $ да правя - пак ще ходя .
Та по темата... съгласен съм с котара - импулс - корекция - импулс , сега в момента
се развива корекцията според мен и следващият импулс ще е последен надолу .
А да видимМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеДобро утро , като за последен ден от отпуската ми добре започваме .
Късото Нзд и Еврото снесоха , но според мен има още накъде , така че ги оставям
с нулеви стопове и ще опитам да хвана по-голямата част от движениетоАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеТато ще се окаже гадател. 15:30 подводница.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеМое сме тъпи, но за сметка на това пък сме прости пък
Не се сдухвай - гледай в 15:30 какви ще се заформятОт как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеДва часа се занимавам с един селянин тука наду ми главата....е то туй селяните страшна напаст....тъпи тъпи и нахални....накрая го помолих да ме освободи от себе си...и ме гледа на тровено .....какво бил казал....ами на майка ти в ......... ай циба полудяхАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеДва часа се занимавам с един селянин тука наду ми главата....е то туй селяните страшна напаст....тъпи тъпи и нахални....накрая го помолих да ме освободи от себе си...и ме гледа на тровено .....какво бил казал....ами на майка ти в ......... ай циба полудях
Не се сдухвай - гледай в 15:30 какви ще се заформятПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
Коментар