TATO ко стана с 75к удари ли ги стопо о още ги чакалиш.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнениети обаче пари не връщаш.. аз излязах от късия дакс след 2-рия месец , а ти още го държиш.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеAndi Индексите -кво им е там са си
Не може ли да губя и на други фронтове ,требе се диверсифецирам,вземе да тръгне в моята посока-ще получа ударНека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеЕмиле, индексите......
Не може ли да губя и на други фронтове ,требе се диверсифецирам,вземе да тръгне в моята посока-ще получа ударАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеВУЙЧО ви изчисли , че шансът за корекция е все по голям и си заслужава да се
опита с късите , след като затворих дългите и нямам позиции в момента , с тази
разлика че ще вляза рано утре сутрин . Стопът още не знам къде ще е , но ще го
има - 100 % . Хайде успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнениевсе още няма индикаций , па и сигнал за къси.. даже до таргета има още пипсове.. кофти
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеТАТО казува че на 3377 ке спре и потапяме подводницата
Върнах малък процент от загубите последните дни с дълга от 1.3350 до 1.3393
От 1.3393 съм къси.Last edited by ALEX_D_GREAT; 08.08.2013, 20:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеЕврото си прави майтап ми се струва...Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеБраво Котаране,и аз така го виждам,но няма да влизам още-ще изчакам,ако действително се получи-ще има време за вход-движението трябва да е минимум 2 фигури!
Успех.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеТръгвам срещу тренда защото е неправилен и времево е готов за къси на седмична понеделник е къс ...нека е от днес 2 % ми е входа стопа на 34 .40
Успех.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар