IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    Кечът започна,горкото евро.
    Кой кеч?
    Вие спих на еврото чакахте и при обявяването на вдигането на лихвите,ама нямаше.

Мен лично ме е страх да играя очевидното,по скоро би излязло по трудно разбираемото.

Успехи през новата година.
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Кечът започна,горкото евро.
      Знаех си

Коментар

• Кечът започна,горкото евро.

Коментар

• Къси USD CAD туй му беше

Коментар

Златото,петрола и суровините падат,зеленият семафор свети за долара.
            Така е. но дори по време на последните сътресения на петрола, долара не поскъпна срещу еврото, тоест те са прайснати в момента. Както виждаш настроението след Драги е определено булиш и аз този моментум играя.

Успех с търговията.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
              Стига бе-готин си е той ами някакви настройки трябват
              При мен не работеха никакви хиперлинкове,освен това не видях да ми дава нещо повече от добрата стара седмица.Нека си оправят първо бъговете,пък тогава може да го пробвам пак.
              Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Златото,петрола и суровините падат,зеленият семафор свети за долара.

Коментар

• Първоначално изпратено от CorruptedMarket Разгледай мнение
                  Времеви хоризонт и защо?
                  До 20януари ще качи рязко,всеки момент го чакам да поеме.Все пак тези които
                  преди 15г го търгуваха на 0,80 цента за 1 евро трябва да ги удовлетворят.Сега пазарът
                  е тънък и много лесно се манипулира.

Коментар

Паритет ,твърдо.
                    Времеви хоризонт и защо?

Коментар

• Първоначално изпратено от CorruptedMarket Разгледай мнение
                      Държа лонг Евро/долар с цел 1.11 с хоризонт 4-5 сесии.
                      Паритет ,твърдо.

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                        Всички проблеми с Уиндоус 10 си реших като се върнах към Уиндоус 7.
                        Стига бе-готин си е той ами някакви настройки трябват

Коментар

Всичко е в папките на платформата ,само че като заредя платформата -няма нищо-нито новите индикатори се виждат нито новите шаблони,нито новите профили

Това упражнение съм го правил многократно -прехвърлял съм индикатори и шаблони от платформа на един брокер на платформа на друг брокер.Сега на една и съща платформа ,но инсталирани на различни Уиндоси не става
                          Всички проблеми с Уиндоус 10 си реших като се върнах към Уиндоус 7.
                          Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
                            с десен бутон на графиката -template -save template не става ли?
                            Всичко е в папките на платформата ,само че като заредя платформата -няма нищо-нито новите индикатори се виждат нито новите шаблони,нито новите профили

Това упражнение съм го правил многократно -прехвърлял съм индикатори и шаблони от платформа на един брокер на платформа на друг брокер.Сега на една и съща платформа ,но инсталирани на различни Уиндоси не става
                            Last edited by tandem; 28.12.2015, 17:03.

Коментар

Честита Коледа на Всички,макар че като видях темата -3 страници назад ми стана ясно -няма никой

Имам един въпрос-след инсталация на Уиндоус 10 ,се наложи да инсталирам наново платформи МТ 4-сега не мога да прехвърля нито индикаторите,нито шаблоните,нито профилите на новите инсталации от старите

Някой може ли да помогне -Благодаря предварително .
                              с десен бутон на графиката -template -save template не става ли?

Коментар

• Държа лонг Евро/долар с цел 1.11 с хоризонт 4-5 сесии.

Коментар

Working...
                                X