IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Честита Коледа на Всички,макар че като видях темата -3 страници назад ми стана ясно -няма никой

Имам един въпрос-след инсталация на Уиндоус 10 ,се наложи да инсталирам наново платформи МТ 4-сега не мога да прехвърля нито индикаторите,нито шаблоните,нито профилите на новите инсталации от старите

Някой може ли да помогне -Благодаря предварително .

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      ТАТО,лихвата ли те събуди?
      Реално обикновенния Хамериканец, ще го засегне ли?
      Не знам ке видим ,туканка в Beverly Hills дето ТАТО работи като охрана от един месец се коментира че ке бъде лошо за цените на къщите и собственика на тази къща дето ТАТО я пази няма да е ич барем щастлив след тази новина
      Къщата е в момента на пазаря за недвижимости на цена 35 млн. доларчета
      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
        0.50% Actual 0.50% Forecast 0.25% Previous
        ТАТО,лихвата ли те събуди?
        Реално обикновенния Хамериканец, ще го засегне ли?
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Е почнаха да ги тези лихва най - накрая.
          Чакаме плана за догодина .

Коментар

• 0.50% Actual 0.50% Forecast 0.25% Previous
            Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от Mollov Разгледай мнение
              Точно това е важното и е ясно - съгласен съм, че ще е интересен ден. Но тогава е и вероятността да излезеш печеливш измежду "шамарите".. който играе печели. Ама как се въртят и извъртат ФЕД и тея oт wall street, така че въобще да не им хванеш спатиите.
              Принципно играя на фундамент и за период от мин 1-2 дни, без леверидж и тази година винаги съм сигурен кога трябва да вляза - дали за добро или лошо.

Този път след като видях след ЕЦБ какво става, а и като слушам запознати вкл. тук , никой няма твърдо мнение.
              аз знам... утре долару ке падне...

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                Това ("завиването") не винаги е така и може да ти изиграе лоша шега.

Относно лихвите - то е ясно, че ще се вдигат. Тук обаче въпросът е с колко - ако е с под 0.25, по вероятно е да има разочаровани - спад на долара. Ако не е това, то половин час по-късно има пресконференция и там може да се окаже тона по-мирен (а все пак е война, валутна война). Та определено, ще е интересен ден, в който ако не се набуташ между шамарите, можеш да извлечеш полза. Успех
                Точно това е важното и е ясно - съгласен съм, че ще е интересен ден. Но тогава е и вероятността да излезеш печеливш измежду "шамарите".. който играе печели. Ама как се въртят и извъртат ФЕД и тея oт wall street, така че въобще да не им хванеш спатиите.
                Принципно играя на фундамент и за период от мин 1-2 дни, без леверидж и тази година винаги съм сигурен кога трябва да вляза - дали за добро или лошо.

Този път след като видях след ЕЦБ какво става, а и като слушам запознати вкл. тук , никой няма твърдо мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mollov Разгледай мнение
                  При последните по-важни събития, които вляеха на курса забелязвам, че точно преди тях леко върви в една посока за да излезе новината и да завие рязко в другата. Сега от 1,05 леко полеко закачи 1,10 преди края на срещата утре и ако вдигнат лихвите, дори това да е отиграно, май ще се изтреля обратно към 1,05.. как го виждате?
                  Това ("завиването") не винаги е така и може да ти изиграе лоша шега.

Относно лихвите - то е ясно, че ще се вдигат. Тук обаче въпросът е с колко - ако е с под 0.25, по вероятно е да има разочаровани - спад на долара. Ако не е това, то половин час по-късно има пресконференция и там може да се окаже тона по-мирен (а все пак е война, валутна война). Та определено, ще е интересен ден, в който ако не се набуташ между шамарите, можеш да извлечеш полза. Успех
                  Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• При последните по-важни събития, които вляеха на курса забелязвам, че точно преди тях леко върви в една посока за да излезе новината и да завие рязко в другата. Сега от 1,05 леко полеко закачи 1,10 преди края на срещата утре и ако вдигнат лихвите, дори това да е отиграно, май ще се изтреля обратно към 1,05.. как го виждате?

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                      Ако не може да го вдигне, Йелън ще му помогне в 17:00

Ако не днес.....,утре на пейролите.....
                      „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                      Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
                        Драги ще го закара още малко до 1.1070.....
                        Ако не може да го вдигне, Йелън ще му помогне в 17:00
                        Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Драги ще го закара още малко до 1.1070.....
                          „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                          Джеси Ливърмор

Коментар

• Очаква се Международният валутен фонд (МВФ) да обяви днес, че китайската валута, юанът, ще се присъедини към групата от резервни валути на фонда, наред с щатския долар, еврото, японската йена и британския паунд. Ако решението бъде потвърдено, юанът ще стане част от портфолиото следващата година

Коментар

• айдееееееееее
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Надали.....
                                Катил...що не черпиш в кръчмата бре....
                                Егати стиснатия чорбаджия си станал....
                                Стиснат я, чорбаджия не става като си ларж
                                Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Working...
                                X