Подкрепата 10.85 ще издържи ли или ще падне с импулс в четвъртак
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеАз за 2015 нямам да палщам данъци
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениетова го премести в графата Бисери и Вицове .....
Спечелих 450,000 лева за година, започнах с 13,000
Това са думи на един студент, превърнал се в инвеститор със заем от 10,000 лв. Късметът на начинаещия? Шанс? Много знания и точен анализ? Безрасъдство или тестване на стратегии? Отговорите дава самият 26-годишен трейдър. Когато започва да инвестира, е на 24 и все още студент. Не иска да го представя с истинското му име, но всичко друго, което ще разкаже, е истинско.
ауу майко .....
Аз лично на момента давам 1000 кинта да му видя на този сладурко стейтмънта
А ако лъжат от Карол, да махнат тази простотия и да дарят 2000 кинта на някой клуб на начинаещите инвеститориLast edited by Наивник; 31.01.2016, 23:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Спечелих 450,000 лева за година, започнах с 13,000
Това са думи на един студент, превърнал се в инвеститор със заем от 10,000 лв. Късметът на начинаещия? Шанс? Много знания и точен анализ? Безрасъдство или тестване на стратегии? Отговорите дава самият 26-годишен трейдър. Когато започва да инвестира, е на 24 и все още студент. Не иска да го представя с истинското му име, но всичко друго, което ще разкаже, е истинско.
ауу майко .....Last edited by michaelis12; 31.01.2016, 23:01.
Коментар
-
И още две новини, които затвърждават очакваната "миролюбива" реч на Драги.
От това би трябвало да се очаква мечките да са в подем при EUR/USD след 15:30
ECB: Unreasonable to expect new action today - BBH
Triggers for additional easing from the ECB – Danske BankПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Очакванията на 11 водещи банки за изявлението на Драги в 15:30.
ECB Preview: Expectations from the first ECB meet of 2016 by 11 major banksПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЩе се качи бе ,ще видиш.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от menroom Разгледай мнениеа, ко стаанаа grossseee, днес каде си
Коментар
-
Тъй ... в последните часове ... една изненадка със затваряне под 1.08 нема ли да има бре
Нищо че не успяха да ми се активират селове на 1.0920 ,1.0925 ,1.0932 ,съответно 3/6 ,2/6 и 1/6
Прекалено оптимистично го държат на високо
Успех
п.с дали пък няма да е с гап в понеделникСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеДо 20януари ще качи рязко,всеки момент го чакам да поеме.Все пак тези които
преди 15г го търгуваха на 0,80 цента за 1 евро трябва да ги удовлетворят.Сега пазарът
е тънък и много лесно се манипулира.
Коментар
Коментар