Стопът ми 11.50 засега издържа , значи късата тенденция още е на лице и очаквам слизане до 9.50 и 80 което само по себеси заличява въсхода от 1.08 до 1.1375 . Давдим може и до и 1.09 да слезе. А ицялата структора на тренда от март 2015 за мен е корективна ... Тоест очаквам нови дъна под 1.0460
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от b.bonchev Разгледай мнениеИ кой е тоя брокер ако не е тайна??
Коментар
-
Аз лично търгувам от 10 години и ползвам доста индикатори: RSI, MA, MACD, SlowSTO, BB и други. За тези 10 години съм сменил много брокери като съм много доволен от настоящият ми, а именно защото предлага доста индикатори и най вече възможността човек сам да си ги настройва (програмира). Така можеш да си направиш какъвто си искаш индикатор с каквито си искаш настройки Лично мен много ме устройва. Предполагам който използва индикатори ще е на същото мнение. Индикаторите дават добри сигнали особено когато ги комбинираш, но иначе сам трябва да си решиш какво да ползваш за анализ и какво не. Не искам да давам съвети...
Коментар
-
Първоначално изпратено от EUR/USD Разгледай мнениеЗдравейте
От няколко месеца търгувам на финансовите пазари (главно форекс) и ползвам технически анализ за прогнозиране движението на цените. Искам да попитам по-опитните трейдъри дали е добра идея да се използват индикатори за получаване на сигнали за покупка и продажба или е по-добре да се ползват нивата на съпротива и подкрепа както и тренд линиите?
Всичко което незнаеш как се представя е игра с огъня
Коментар
-
Здравейте
От няколко месеца търгувам на финансовите пазари (главно форекс) и ползвам технически анализ за прогнозиране движението на цените. Искам да попитам по-опитните трейдъри дали е добра идея да се използват индикатори за получаване на сигнали за покупка и продажба или е по-добре да се ползват нивата на съпротива и подкрепа както и тренд линиите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеще поживеем и ще видим за мен това е корекция на възходящия тренд,и би трябвало да издържи ,в момента се опитва да прави пробив на ема200 на дневна ,но едва ли ще е успешен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеще поживеем и ще видим за мен това е корекция на възходящия тренд,и би трябвало да издържи ,в момента се опитва да прави пробив на ема200 на дневна ,но едва ли ще е успешен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеПодкрепата 10.85 ще издържи ли или ще падне с импулс в четвъртакАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар