Първоначално изпратено от EUR/USD
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеЗа съжаление това е вярно!Преди имаше отделна тема за тях и там май бях един от малкото,които бяха казали добри думи за тях.Но тогава наистина нямах основания да съм недоволен.От една година насам,обаче,нещата стават все по-зле с всеки изминал ден.Всичко започна откакто спряха Level 2 ( ECN-a,с други думи).От тогава нещата тръгнаха стремглаво надолу и с уверени качки се превръщат в най-долнопробен бъкет.
Коментар
-
Нна 8.50 на 9.00 на 9.30 на 9.50 на 9.80 само подкрепи а и за да се забие надоле му трябва хващане , а То го няма . А и на дневна 3 бара изчерпано е ... Нека да нарисува нещо ... Чакаме. Нашето никога несе губи. Няма да хабим патроните ... Търпението е ключът на успеха.Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Колегите Вуйче и Хемилио, до тук добре , сега днес как го отиграваме? Някакви идеи , мисля ...ще слезе ли до 8.50 -9 .00 . На 9.30 имаме тренд линие а на 8.50 имаме пресичане на МА 400 и МА 100 . Ако щеше да ходи на горе трябваше да отскочи от 9.80 а то немърда .... Ако ще търси паритето очаквам дълбочина до 8.50 или 9.00 а и няма индикация за обръщане . МА 100 на 30мин рамка доста го затиска. Ако направи шип на 4 часа до 9.00 при МА400 на 4 часа .... Ще го подпра от доло с плитък стоп 20 пипса с 1% от капитала.Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеТоя шит брокер като го чуя и смях ме напушва. Само прочетете новите им условия.Все пак хубавото при тях е че няма как да загубите много все пак те не изнасят поръчки и са обратната страна, а когато усетят опасност за компанията или клиента налагат ограничения. Демек печелите ли ще ви правят номера. Нормално от поредният български микимаус брокерВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vindimm1 Разгледай мнениеТъргувам с Делтасток
Коментар
-
Е пичове събрахме се... Дано да е за хубаво! Съжелявам бях на вечеря. Привет на Вуйче и Хемилио! Сега по темата . За ме също очаквам нива 0.80 . Отностно за днешното ми исказване. При мен всичко се променя с дни и часове... принципно неме интересува къде ще ходи дългисрочно , не залагам на това . Но за сега го играя по тренда... Ако обърне ще вляза по новия ДО МОМЕНТА В КОЙТО МИ УДАРИ СТОПА КОЙТО Е НА КРИТИЧНОТО НИВО НА Тренда ..който следвам и ниво ...което показва ЧЕ ТРЕНДА Е ПРИКЛЮЧИЛ. Пожелавам Ви лек и весел уикенд !Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Вуйче добре дошъл,позагубихте се старите кримки.
Котара,да внимава,на дневна-НЯМА пробив на ема 200
Вуче много ти опънат ластика бре (0,8-1,2)
туй прогноза ли е кво е?
И другото по-важно нещо е кое от двете ще стане първо
Успехи момчета!!!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Привет kotara22 , ще се включвам пак активно щом и ти си тук , хаха
Радвам се да видя , че старите кучета са тук ,а си доказвал не веднъж че ги
разбираш нещата и не си новобранец . В тоя дух на мисли напълно съм за идеята ти
само че аз малко преструктурирах последната година начина си на търговия и го
направих малко по "Дон Карловски" , като очаквам ново статукво следващите 4-5
години на евро/долар , диапазон (0.80 - 1.20) , след това ще му мислимМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от vindimm1 Разгледай мнениеСигурно в Делтасток. Те имат такова - условни поръчки им викат. Наистина е удобно, защото можеш да си направиш цяло дърво с чакащи поръчки и да не се занимаваш повече. Само гледай да не се оплетеш от много поръчки
Коментар
-
Първоначално изпратено от b.bonchev Разгледай мнениеНе знаете ли брокер, който позволява да се пусне чакаща поръчка към чакаща поръчка? Тоест слагаш си лимит например и към него прикрепяш друг лимит или стоп и като ти се изпълни първия лимит системата автоматично ти пуска и втория.
Разцъквал съм преди на демо сметка ама не мога да се сетя къде беше но си е доста удобно
Коментар
-
Не знаете ли брокер, който позволява да се пусне чакаща поръчка към чакаща поръчка? Тоест слагаш си лимит например и към него прикрепяш друг лимит или стоп и като ти се изпълни първия лимит системата автоматично ти пуска и втория.
Разцъквал съм преди на демо сметка ама не мога да се сетя къде беше но си е доста удобно
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеСтопът ми 11.50 засега издържа , значи късата тенденция още е на лице и очаквам слизане до 9.50 и 80 което само по себеси заличява въсхода от 1.08 до 1.1375 . Давдим може и до и 1.09 да слезе. А ицялата структора на тренда от март 2015 за мен е корективна ... Тоест очаквам нови дъна под 1.0460
Успех,само за протокола,да ти кажа,че мисля точно обратното на тебАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар