IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от EUR/USD Разгледай мнение
    И какъв му е смисълът на цялото това нещо?
    Ами смисълът му е че можеш да търгуваш пълноценно и без да седиш по цял ден пред компа. Просто си залагаш чакащите поръчки на нивата на които искаш да влизаш и излизаш от пазара и системата сама си ги пуска като му дойде времето. Така могат да се правят и системи за автоматична търговия един вид. Е трябва да ги гледаш от време на време де че може да стане мазало ако не си ги наредил както трябва

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
      За съжаление това е вярно!Преди имаше отделна тема за тях и там май бях един от малкото,които бяха казали добри думи за тях.Но тогава наистина нямах основания да съм недоволен.От една година насам,обаче,нещата стават все по-зле с всеки изминал ден.Всичко започна откакто спряха Level 2 ( ECN-a,с други думи).От тогава нещата тръгнаха стремглаво надолу и с уверени качки се превръщат в най-долнопробен бъкет.
      Аз пък не съм на тва мнение, ако се поинтересуваш по-подробно, Делтасток имат още по-добри условия за търговия. Намаляват комисионните, пускат нови инструменти, само някакви ъпдейти гледам...ОК си търгувам с тях и без Level 2, въпреки че и аз го използвах.

Коментар

• Нна 8.50 на 9.00 на 9.30 на 9.50 на 9.80 само подкрепи а и за да се забие надоле му трябва хващане , а То го няма . А и на дневна 3 бара изчерпано е ... Нека да нарисува нещо ... Чакаме. Нашето никога несе губи. Няма да хабим патроните ... Търпението е ключът на успеха.
        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Не му мисли,а Пускай шорт за Паритетното! Дано малко да дигне,че трябва дребно превалутирам,ама надали
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Колегите Вуйче и Хемилио, до тук добре , сега днес как го отиграваме? Някакви идеи , мисля ...ще слезе ли до 8.50 -9 .00 . На 9.30 имаме тренд линие а на 8.50 имаме пресичане на МА 400 и МА 100 . Ако щеше да ходи на горе трябваше да отскочи от 9.80 а то немърда .... Ако ще търси паритето очаквам дълбочина до 8.50 или 9.00 а и няма индикация за обръщане . МА 100 на 30мин рамка доста го затиска. Ако направи шип на 4 часа до 9.00 при МА400 на 4 часа .... Ще го подпра от доло с плитък стоп 20 пипса с 1% от капитала.

Коментар

• Стоп на критично ниво 12.40 късите продължават

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                Тоя шит брокер като го чуя и смях ме напушва. Само прочетете новите им условия.Все пак хубавото при тях е че няма как да загубите много все пак те не изнасят поръчки и са обратната страна, а когато усетят опасност за компанията или клиента налагат ограничения. Демек печелите ли ще ви правят номера. Нормално от поредният български микимаус брокер
                За съжаление това е вярно!Преди имаше отделна тема за тях и там май бях един от малкото,които бяха казали добри думи за тях.Но тогава наистина нямах основания да съм недоволен.От една година насам,обаче,нещата стават все по-зле с всеки изминал ден.Всичко започна откакто спряха Level 2 ( ECN-a,с други думи).От тогава нещата тръгнаха стремглаво надолу и с уверени качки се превръщат в най-долнопробен бъкет.
                Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от vindimm1 Разгледай мнение
                  Търгувам с Делтасток
                  Тоя шит брокер като го чуя и смях ме напушва. Само прочетете новите им условия.Все пак хубавото при тях е че няма как да загубите много все пак те не изнасят поръчки и са обратната страна, а когато усетят опасност за компанията или клиента налагат ограничения. Демек печелите ли ще ви правят номера. Нормално от поредният български микимаус брокер

Коментар

• Е пичове събрахме се... Дано да е за хубаво! Съжелявам бях на вечеря. Привет на Вуйче и Хемилио! Сега по темата . За ме също очаквам нива 0.80 . Отностно за днешното ми исказване. При мен всичко се променя с дни и часове... принципно неме интересува къде ще ходи дългисрочно , не залагам на това . Но за сега го играя по тренда... Ако обърне ще вляза по новия ДО МОМЕНТА В КОЙТО МИ УДАРИ СТОПА КОЙТО Е НА КРИТИЧНОТО НИВО НА Тренда ..който следвам и ниво ...което показва ЧЕ ТРЕНДА Е ПРИКЛЮЧИЛ. Пожелавам Ви лек и весел уикенд !

Коментар

• Вуйче добре дошъл,позагубихте се старите кримки.
                      Котара,да внимава,на дневна-НЯМА пробив на ема 200

Вуче много ти опънат ластика бре (0,8-1,2)
                      туй прогноза ли е кво е?
                      И другото по-важно нещо е кое от двете ще стане първо

Успехи момчета!!!
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Привет kotara22 , ще се включвам пак активно щом и ти си тук , хаха
                        Радвам се да видя , че старите кучета са тук ,а си доказвал не веднъж че ги
                        разбираш нещата и не си новобранец . В тоя дух на мисли напълно съм за идеята ти
                        само че аз малко преструктурирах последната година начина си на търговия и го
                        направих малко по "Дон Карловски" , като очаквам ново статукво следващите 4-5
                        години на евро/долар , диапазон (0.80 - 1.20) , след това ще му мислим
                        Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от vindimm1 Разгледай мнение
                          Сигурно в Делтасток. Те имат такова - условни поръчки им викат. Наистина е удобно, защото можеш да си направиш цяло дърво с чакащи поръчки и да не се занимаваш повече. Само гледай да не се оплетеш от много поръчки
                          И какъв му е смисълът на цялото това нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от b.bonchev Разгледай мнение
                            Не знаете ли брокер, който позволява да се пусне чакаща поръчка към чакаща поръчка? Тоест слагаш си лимит например и към него прикрепяш друг лимит или стоп и като ти се изпълни първия лимит системата автоматично ти пуска и втория.
                            Разцъквал съм преди на демо сметка ама не мога да се сетя къде беше но си е доста удобно
                            Сигурно в Делтасток. Те имат такова - условни поръчки им викат. Наистина е удобно, защото можеш да си направиш цяло дърво с чакащи поръчки и да не се занимаваш повече. Само гледай да не се оплетеш от много поръчки

Коментар

• Не знаете ли брокер, който позволява да се пусне чакаща поръчка към чакаща поръчка? Тоест слагаш си лимит например и към него прикрепяш друг лимит или стоп и като ти се изпълни първия лимит системата автоматично ти пуска и втория.
                              Разцъквал съм преди на демо сметка ама не мога да се сетя къде беше но си е доста удобно

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                                Стопът ми 11.50 засега издържа , значи късата тенденция още е на лице и очаквам слизане до 9.50 и 80 което само по себеси заличява въсхода от 1.08 до 1.1375 . Давдим може и до и 1.09 да слезе. А ицялата структора на тренда от март 2015 за мен е корективна ... Тоест очаквам нови дъна под 1.0460
                                ти с какви очи ги гледаш тези графики-незнам

Успех,само за протокола,да ти кажа,че мисля точно обратното на теб
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X