IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
    Няма какво повече да се интересувам - достатъчно дълго съм им клиент.Колко е добър един брокер се определя не само от броя инструменти и от комисионите,но най-вече от изпълнението!А изпълнението им в последно време е под всякаква критика.Ти може и да не го забелязваш,защото най-вероятно работиш по големите графики с ордери,но ако поработиш интрадей и правиш по няколко сделки на ден веднага ще забележиш как и с колко те ощетяват и то при съвсем спокоен пазар.Това нещо преди полвин година не беше така - изпълнението беше прилично,нямаше необоснован слипидж,не гонеха да удрят стопове,бяха си приличен брокер.Но от тогава с всеки изминал ден се превръщат в долнопробен бъкет.
    Ами не съм съгласен с теб. Според мен Делтасток имат много добри условия. Аз също търгувам с по няколко сделки на ден и мога да кажа че даже си подобряват изпълнението. Сега много ясно че ще имаш слипидж при някакви важни новини например лихви или неселскостопанска заетост. Това всички брокери го имат и е нормално. Но не съм забелязал да имат слипидж при нормален пазар, тоест ако няма някакви важни новини които да движат пазара. А относно това че гонят да удрят стопове или както се нарича Stop Hunting то това го прави самият пазар или по-точно големите играчи на пазара, а не брокерите. Брокерите нямат нищо общо с това. А между другото от известно време забелязвам и нещо което много ми харесва при Делтасток, но не мога да си го обясня, а именно, че ми изпълняват лимитите на по-добра цена от която съм заявил. Е не всеки път де, но често. Аз търгувам главно с Dax и доста от лимитите ми ги изпълняват на по-добра от заявената цена с по 1-2 евра, а веднъж с 7 евра по-добра цена, но не мога да си обясня защо. Ако някой знае, моля да сподели.

Коментар

• То тук добре ... Сега да видим дали 07.70 ще даде откат до 9.30...проба с долен шамар 1% от акаунда... Очаквам поне два отката да даде от зона7.70 един до 9.30 и после до 9.70 ... И тогава ще видим дали щеса импулсни или корективни... За сега няма и грам импулс..това ме навежда на мисълта че евентуално щеса корективни , след което ще продължим с късите за нови дъна.
      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• ???

Някой знае ли как със залагания в коя посока ще тръгне евро долар може да умножиш сметката си 15 пъти за седмица - две..
        Въпроса не включва демо смелчаги...
        Last edited by Хирурга; 27.02.2016, 12:25.
        Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
          Привет и от мен , дългите да внимават и да слагат стоповете , защото това
          все повече ми заприличва на начало на тренд , а на 1.17-1.1.18 , мисля че
          нямаме никаква работа там ,че да тестваме тая зона , така че имайте едно на ум
          То и на 1.13 не му беше работата, ама пусти СТРАХХХ

НФП ще си каже думата - логично е да е "по тренд", но пък по-логично е - дали е изгодно Risk-off си остава
          Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Привет и от мен , дългите да внимават и да слагат стоповете , защото това
            все повече ми заприличва на начало на тренд , а на 1.17-1.1.18 , мисля че
            нямаме никаква работа там ,че да тестваме тая зона , така че имайте едно на ум
            Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Привет групата
              Тези дни съм много бизи,нема време за търговия.
              Аз продължавам да съм дълъг и си чакам 1.17-1.18 корекцията.
              Прекалено много хора чакат паритет,та ми се чини,че ще издрусат клона първо.
              А Хамериканчетата като отложат вдигането на лихвата( а това ще стане ) ето ви повод за отскока
              Успехи!!!
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Е днес пих една двоино дестилирана , 10 г отлежала в буре... Кайсиева ракия... Е то няма такъв елексир!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от vindimm1 Разгледай мнение
                  Аз пък не съм на тва мнение, ако се поинтересуваш по-подробно, Делтасток имат още по-добри условия за търговия. Намаляват комисионните, пускат нови инструменти, само някакви ъпдейти гледам...ОК си търгувам с тях и без Level 2, въпреки че и аз го използвах.
                  Няма какво повече да се интересувам - достатъчно дълго съм им клиент.Колко е добър един брокер се определя не само от броя инструменти и от комисионите,но най-вече от изпълнението!А изпълнението им в последно време е под всякаква критика.Ти може и да не го забелязваш,защото най-вероятно работиш по големите графики с ордери,но ако поработиш интрадей и правиш по няколко сделки на ден веднага ще забележиш как и с колко те ощетяват и то при съвсем спокоен пазар.Това нещо преди полвин година не беше така - изпълнението беше прилично,нямаше необоснован слипидж,не гонеха да удрят стопове,бяха си приличен брокер.Но от тогава с всеки изминал ден се превръщат в долнопробен бъкет.
                  Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                    И аз съм за него още си е за рам но като нищо дани завъртят първо 1.18 там е 38.2 корекция на последният тренд а и МА 100 на седмична. Ще еидим затова го гърмя ден за два три . Принципно времево корекцията от 1.04.60 е приключила
                    Точно така , затова майката му е грид от много минилотове и отложени поръчки и чакане , без емоции , без пристрастия към дадена валута !

Коментар

• И аз съм за него още си е за рам но като нищо дани завъртят първо 1.18 там е 38.2 корекция на последният тренд а и МА 100 на седмична. Ще еидим затова го гърмя ден за два три . Принципно времево корекцията от 1.04.60 е приключила

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                        Колегите Вуйче и Хемилио, до тук добре , сега днес как го отиграваме? Някакви идеи , мисля ...ще слезе ли до 8.50 -9 .00 . На 9.30 имаме тренд линие а на 8.50 имаме пресичане на МА 400 и МА 100 . Ако щеше да ходи на горе трябваше да отскочи от 9.80 а то немърда .... Ако ще търси паритето очаквам дълбочина до 8.50 или 9.00 а и няма индикация за обръщане . МА 100 на 30мин рамка доста го затиска. Ако направи шип на 4 часа до 9.00 при МА400 на 4 часа .... Ще го подпра от доло с плитък стоп 20 пипса с 1% от капитала.
                        Здрасти на всички , kotar , аз както споменах не съм фен на интрадей търговията
                        а и работата ми не го позволява да бъда такъв , затова смених и схемата ми на
                        търговия . Иначе , да ! Прав си за всичко което каза , но е и факт че за отскок освен
                        интервенция някаква ... за мен ще даде по хубави нива за къси ако стане така .
                        Паритетното...може и лятото да стане , а може и есента..но трябва да се случи !

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Хора, според вас как ще се движи Бабето спрямо доларът?
                          Писах ти в Темата веднага когато я пусна и до момента бабето го разкулачват! Ама след него са могъщите (белотаджийски ) компании в които си се набил...
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• По правилата трябва да имаме тест на 1.12

Коментар

• На 5 мин имаме вход за 10.60

Коментар

• Хора, според вас как ще се движи Бабето спрямо доларът?
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X