If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Май може и в делтасток... даже скоро ми пуснаха някакво съобщение за няколко ETF-а (включително и на петрола), които могат да се търгуват на extended hours ... но още не съм ги пробвал ...
Делтите в последно време яко цакат с топла бира....ама всеки сам си знае как предпочита бирата.
Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Здравейте!
Някой знае ли къде мога да търгувам ETF на петрола?
Май може и в делтасток... даже скоро ми пуснаха някакво съобщение за няколко ETF-а (включително и на петрола), които могат да се търгуват на extended hours ... но още не съм ги пробвал ...
Това ясно за гапа - че лимита се изпълнява на цената на отваряне. Това го знам. Но аз говоря за нещо съвсем друго. Става въпрос, че ми изпълняват лимитите на по-добра цена при вече отдавна отворил пазар, по средата на сесията например. Първоначално си помислих, че е някаква грешка от тяхна страна, но явно не е грешка защото се е случвало доста пъти, а не само веднъж.
Да, и при мен се случва същото - пускат ми лимитите на по-добра цена ... Даже и брат ми се зариби и сега и той ще си отваря сметка там че да намаже
Е ти ме уби..... Ти първо се научи как функционира пазара, индексите и всички останало, после хвали тия смешковци от делтата
Абе смешковци или не ... аз ти казвам, че ми изпълняват лимитите на по-добра цена и това ме устройва перфектно. А относно моето разбиране за функционирането на пазара -ти за това не бери грижа. Обаче едно е да разбираш как функционира пазара, а съвсем друго е да можеш да печелиш на него.
Когато си сложил лимит и пазара отвори на цена по-висока от лимита той се изпълнява при цената на отваряне, защото няма котировка на нивото на твоя лимит. Случва се при гап и по същата причина стоп поръчка може да се изпълни при котировка ралична от поставената, т.е. при по-лоша цена.
Това ясно за гапа - че лимита се изпълнява на цената на отваряне. Това го знам. Но аз говоря за нещо съвсем друго. Става въпрос, че ми изпълняват лимитите на по-добра цена при вече отдавна отворил пазар, по средата на сесията например. Първоначално си помислих, че е някаква грешка от тяхна страна, но явно не е грешка защото се е случвало доста пъти, а не само веднъж.
Ами не съм съгласен с теб. Според мен Делтасток имат много добри условия. Аз също търгувам с по няколко сделки на ден и мога да кажа че даже си подобряват изпълнението. Сега много ясно че ще имаш слипидж при някакви важни новини например лихви или неселскостопанска заетост. Това всички брокери го имат и е нормално. Но не съм забелязал да имат слипидж при нормален пазар, тоест ако няма някакви важни новини които да движат пазара. А относно това че гонят да удрят стопове или както се нарича Stop Hunting то това го прави самият пазар или по-точно големите играчи на пазара, а не брокерите. Брокерите нямат нищо общо с това. А между другото от известно време забелязвам и нещо което много ми харесва при Делтасток, но не мога да си го обясня, а именно, че ми изпълняват лимитите на по-добра цена от която съм заявил. Е не всеки път де, но често. Аз търгувам главно с Dax и доста от лимитите ми ги изпълняват на по-добра от заявената цена с по 1-2 евра, а веднъж с 7 евра по-добра цена, но не мога да си обясня защо. Ако някой знае, моля да сподели.
Е ти ме уби..... Ти първо се научи как функционира пазара, индексите и всички останало, после хвали тия смешковци от делтата
... доста от лимитите ми ги изпълняват на по-добра от заявената цена с по 1-2 евра, а веднъж с 7 евра по-добра цена, но не мога да си обясня защо. Ако някой знае, моля да сподели.
Когато си сложил лимит и пазара отвори на цена по-висока от лимита той се изпълнява при цената на отваряне, защото няма котировка на нивото на твоя лимит. Случва се при гап и по същата причина стоп поръчка може да се изпълни при котировка ралична от поставената, т.е. при по-лоша цена.
Коментар