Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениекакво става на 6-ти май?
Коментар
-
Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнениеДо 6 май ще е така!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЩО МЪЛЧИТЕ БРЕ.
НЯМА ЛИ НЯКОЙ ДА ИСТИПОСА НЯКОЯ ЧЕРГА И ДА КАЖЕ ДО КОГА ЩЕ РАСТЕ ЕВРОПЕЕЦЪТ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tankan Разгледай мнениеМай може и в делтасток... даже скоро ми пуснаха някакво съобщение за няколко ETF-а (включително и на петрола), които могат да се търгуват на extended hours ... но още не съм ги пробвал ...Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Е, де що е истински брокер си търгува ЕТФи на петрола.
ETFs да искаш
Crude Oil ETF List
Ти сигурен ли си, че точно за това питаш???
Коментар
-
Първоначално изпратено от daniel77 Разгледай мнениеЗдравейте!
Някой знае ли къде мога да търгувам ETF на петрола?
Коментар
-
Първоначално изпратено от daniel77 Разгледай мнениеЗдравейте!
Някой знае ли къде мога да търгувам ETF на петрола?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vindimm1 Разгледай мнениеТова ясно за гапа - че лимита се изпълнява на цената на отваряне. Това го знам. Но аз говоря за нещо съвсем друго. Става въпрос, че ми изпълняват лимитите на по-добра цена при вече отдавна отворил пазар, по средата на сесията например. Първоначално си помислих, че е някаква грешка от тяхна страна, но явно не е грешка защото се е случвало доста пъти, а не само веднъж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеЕ ти ме уби..... Ти първо се научи как функционира пазара, индексите и всички останало, после хвали тия смешковци от делтата
Коментар
-
Първоначално изпратено от non4e Разгледай мнениеКогато си сложил лимит и пазара отвори на цена по-висока от лимита той се изпълнява при цената на отваряне, защото няма котировка на нивото на твоя лимит. Случва се при гап и по същата причина стоп поръчка може да се изпълни при котировка ралична от поставената, т.е. при по-лоша цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vindimm1 Разгледай мнениеАми не съм съгласен с теб. Според мен Делтасток имат много добри условия. Аз също търгувам с по няколко сделки на ден и мога да кажа че даже си подобряват изпълнението. Сега много ясно че ще имаш слипидж при някакви важни новини например лихви или неселскостопанска заетост. Това всички брокери го имат и е нормално. Но не съм забелязал да имат слипидж при нормален пазар, тоест ако няма някакви важни новини които да движат пазара. А относно това че гонят да удрят стопове или както се нарича Stop Hunting то това го прави самият пазар или по-точно големите играчи на пазара, а не брокерите. Брокерите нямат нищо общо с това. А между другото от известно време забелязвам и нещо което много ми харесва при Делтасток, но не мога да си го обясня, а именно, че ми изпълняват лимитите на по-добра цена от която съм заявил. Е не всеки път де, но често. Аз търгувам главно с Dax и доста от лимитите ми ги изпълняват на по-добра от заявената цена с по 1-2 евра, а веднъж с 7 евра по-добра цена, но не мога да си обясня защо. Ако някой знае, моля да сподели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vindimm1 Разгледай мнение... доста от лимитите ми ги изпълняват на по-добра от заявената цена с по 1-2 евра, а веднъж с 7 евра по-добра цена, но не мога да си обясня защо. Ако някой знае, моля да сподели.
Коментар
Коментар