ами що се занимаваш с тази куца двойка,виж кабела какви движения прави,аз него денся,сега покрай проблемите зад океана и в европа той ще намаже филията
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от deo Разгледай мнение[U[/U]
Предишният път като затвориха правителството в края на 1995 г. доларът доста поскъпна, сега, едва ли чак с толкова
Коментар
-
[U[/U]Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеДа не забравите и проблемите на американците с тавана на дълга...
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеА техниката ти има ли в предвид осрания Италиански парламентchef
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеEUR/USD ми закачи 4 бай лимита със средна цена 1.3535 , ако имам късмет
от понеделник до петък очаквам ново импулсно възходящо движение .Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеТа си мисля, може ли да организираме един "ден за разпродажба на долара". Ей така яко селл в един и същ ден, в един и същ час и да видим има ли "пазар" и какво ще стане при ясно "предсказан" предварително тренд? Какво мислите, може ли да се получи?От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеТа си мисля, може ли да организираме един "ден за разпродажба на долара".
Коментар
-
А бе пичове.... Седя и си мисля... Бе както американците с тоя интернет, социални мрежи и т.н. организират "спонтанни" арабски пролети, оранжеви революции и т.н. Както също се организират разни "ден на земята", когато се организират разни хора да гасят лампите за един час, уж "спасяват света"...
Та си мисля, може ли да организираме един "ден за разпродажба на долара". Ей така яко селл в един и същ ден, в един и същ час и да видим има ли "пазар" и какво ще стане при ясно "предсказан" предварително тренд? Какво мислите, може ли да се получи?Last edited by d333; 28.09.2013, 01:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениееуро/швейк ке тестваме ЖЕЛЕЗНОТО според ШЦБ 1,200000000000000 ако падне под дънцето на 24 юни
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеИ тази седмица сте го купували този долар ..... лоша работа....
Докато им купувате хартийките те си живеят на ваш гръб.Last edited by d333; 28.09.2013, 01:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеЕй, това 1.20 голямо сънуване го сънуват доста народ. Кой е казал, че натам е следващата цел? Колкото цел е 1.20, толкова е и 1.50. Не се подвеждай така сляпо по масовото самовнушение, че разбираш ли... "Бе няма начин скоро да не се засили към 1.20".Вся Власть Советам
Коментар
Коментар